2017-01-24 13:20


''Nu ceda niciodată!'' Atmosferă impresionantă la meciul Utrecht – Alkmaar pentru Mihăiţă Neşu

 |  18:02
''Nu ceda niciodată!'' Atmosferă impresionantă la meciul Utrecht – Alkmaar pentru Mihăiţă Neşu
Momente emoţionante la partida de ieri dintre Utrecht şi AZ Alkmaar, dinultima etapă a campionatului Olandei. Coechipierii lui Mihăiţă Neşu au apărutpe teren cu tricouri pe care era imprimat chipul românului, iar în tribune, ceipeste 24.000 de spectatori i-au scandat numele.

Suporterii lui Utrecht nu au rămas impasibili la dramaprin care trece internaţionalul Mihăiţă Neşu, care la începutul săptămânii şi-afracturat coloana în timpul unui antrenament. Aceştia au umplut ochi arena de24.400 de locuri şi, pe lângă cele aproape 1.000 de eşarferoşu-galben-albastre, au afişat şi un imens drapel românesc, în centrul căruiatrona imaginea fotbalistului în vârstă de 28 de ani. La începutul meciului, peun banner imens stătea scris: „Nu ceda niciodată!”.

Din păcate, situaţia lui Neşu nu s-a îmbunătăţit preamult de la operaţia suferită şi medicii nu par foarte optimişti în privinţarevenirii sale. În continuare nu îşi simte membrele şi vorbeşte cu dificultate,fiind sub efectul sedativelor. Alături de el, la spitalul din Utrecht unde esteinternat, se află tatăl său, fostul arbitru Mircea Neşu, şi soţia. Toată lumeaaşteaptă ca staff-ul medical care s-a ocupat până acum de el să anunţe înzilele următoare cum va decurge recuperarea şi ce şanse mai sunt pentru cafundaşul stânga să mai joace vreodată fotbal.

Utrecht a câştigat, dar pe nimeni nu a interesat scorul.Jucătorii au părăsit terenul aproape în lacrimi, gândindu-se doar la stareacolegului lor aflat pe patul de spital cu o mască de oxigen pe faţă. Cel carel-a accidentat, Alje Schut, care era şi vicecăpitan, nu a avut puterea să fiepe teren.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image