2016-12-09 04:09

SPORT


Nu e Mutu, e Popescu!

 |  13:27
Nu e Mutu, e Popescu!

Când spui Cesena, spui Adi Mutu. Până aseară, când un alt român, de care foarte puţin ştiau, Ştefan Popescu (18 ani), a marcat la prima apariţie a sa în tricoul echipei mari al Cesenei. Românul a punctat în minutul 21 al meciului cu Napoli, din Cupa Italiei, însă câteva minute mai târziu s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul.

Ştefan Popescu şi-a început junioratul la Iaşi, iar ulterior a făcut saltul către Şcoala de Fotbal a lui Gică Popescu. În 2009 a ajuns la puştii lui AS Roma, dar o accidentare l-a scos o vreme din circuit, chiar în momentul în care se părea că va face pasul către echipa de tineret a grupării romane.

Anul trecut a ales să plece la , acolo unde a prins 10 meciuri la echipa secundă. Fundaş stânga de meserie, Ştefan a fost aruncat aseară în luptă de tehnicianul Daniele Arrigoni, însă nu pe postul său obişnuit, ci pe cel de mijlocaş central. Rămâne acum de văzut cât de gravă este accidentarea sa, însă în criza acută de jucători de la naţionala de tineret a României, Ştefan Popescu reprezintă una dintre soluţiile de care selecţionerul Emil Săndoi trebuie să ţină cont cu adevărat.

Foto: cesenacalcio.it


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: Popescu, cesena, gol, cupa italiei, napoliComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Champions League. Ovidiu Hațegan va arbitra partida Napoli - Dinamo Kiev O brigadă de arbitri din România, cu Ovidiu Hațegan la centru, va conduce partida Napoli -... 21 Noi 2016 | (0)
TRAGERE LA SORŢI. Potaissa Turda – Handball Esch, în optimile Cupei Challenge Singura noastră reprezentantă în cupele europene la handbal masculin, Potaissa Turda, va da... 29 Noi 2016 | (0)