2016-12-11 06:22

SPORT


Nu e nici o ştire. Borcea rămâne la Dinamo

 |  16:24
Nu e nici o ştire. Borcea rămâne la Dinamo

Moda aşa ziselor retrageri” ale patronilor din fotbalul românesc a mai consumat un episod. Borcea nu mai pleacă de la Dinamo, deşi în urmă cu câteva zile aburea lumea cu retragerea din acţionariatul grupării din Ştefan cel Mare. Conform propriilor declaraţii, Borcea avea de recuperat de la Dinamo aproximativ 8 milioane de euro.

Venit în taină la Bucureşti, Borcea s-a dus vineri glonţ la club, acolo unde a discutat mai bine de două ore cu Nicolae Badea şi Cornel Dinu, însă doar despre viitorul echipei. La şedinţă nu a participat, aşa cum era de aşteptat, celălalt acţionar al lui , Dragoş Săvulescu, cel cu care Borcea se află în război deschis, ambii bălăcărindu-se penibil prin intermediul mass-media.

“Borcea va rămâne preşedinte executiv, iar Dragoş Săvulescu preşedinte delegat. Trebuie să conlucrămpentru bine clubului”, a spus după şedinţă preşedintele clubului, Nicolae Badea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: Borcea, dinamo, sedinta, stireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cristi Borcea a fost transferat la Poarta Albă Fostul finantator al FC Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, a fost transferat de la Penitenciarul... 26 Noi 2016 | (0)
Ani grei de închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea în dosarul mituirii judecătoarei Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni de închisoare, Victor Becali la 5 ani şi 8 luni,... 24 Noi 2016 | (2)