2019-04-20 08:08


O nouă CONTRĂ între Iorgulescu și Burleanu

 |  16:14
O nouă CONTRĂ între Iorgulescu și Burleanu

De-a lungul ultimilor ani, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu, șefii celor două foruri de conducere din fotbalul românesc, FRF, respectiv LPF, s-au tot contrat pe multe subiecte arzătoare din fenomen. Astăzi a fost “turnat” un nou episod, legat de tehnologia VAR, care ar urma să fie implementată și în Liga 1 pentru a-i ajuta pe "fluierași". Numai că, propunerea LPF a fost luată peste picior de către Burleanu, motiv pentru care Gino a simțit nevoie să răspundă pe măsură.

Liga Profesionista de Fotbal (LPF) a anuntat, joi, intr-un comunicat, ca este surprinsa de reticenta presedintelui FRF, Razvan Burleanu, in privinta sistemului VAR, apreciind ca acesta ar fi trebuit sa fie primul care sa incurajeze schimbarea si nu "sa iasa in spatiul public cu afirmatii care pot zdruncina increderea cluburilor in acest sistem", informeaza lpf.ro. "Liga Profesionista de Fotbal a luat act cu neplacuta surprindere de ultimele declaratii facute de presedintele FRF, Razvan Burleanu, pe tema implementarii sistemului de arbitraj video (VAR).  Ramanand consecventa cu propriile principii, deja anuntate in acest caz, LPF va face toate eforturile pentru ca, incepand din play-off, sa testeze sistemul VAR, macar la unul dintre cele trei meciuri din aceasta faza a competitiei. Si noi ne dorim ca toate meciurile sa beneficieze de acest sistem, dar pana implementarea lui generala in Liga 1 Betano, consideram ca nu putem abandona ideea testarii acestuia in urmatoarea etapa a intrecerii. Dorim implementarea lui la toate meciurile din Liga 1 Betano incepand cu sezonul 2018/2019.  Ne surprinde reticenta presedintelui FRF si partizanatul domniei sale fata de actualul mod de arbitraj. Lumea fotbalului evolueaza si domnul Burleanu ar fi trebuit sa fie primul care sa incurajeze schimbarea si nu sa iasa in spatiul public cu afirmatii care pot zdruncina increderea cluburilor in acest sistem", se arata in comunicatul LPF. LPF considera ca pana la implementarea sistemului VAR este necesara probarea acestuia: "E adevarat, si noi credem ca toate meciurile trebuie sa beneficieze de sistemul VAR, dar pana la implementarea lui totala e absolut necesara probarea acestuia in perioada imediat urmatoare macar intr-un singur meci din play-off, pentru a obisnui oamenii implicati in realizarea acestuia (arbitri suplimentari, operatori, televiziuni) cu tot ceea ce inseamna aceasta schimbare. Sigur ca sunt posibile erori umane si in sistemul VAR, dar ele vor fi cu siguranta mai putine, iar spiritul competitiei va fi mult mai mult respectat astfel.  Credem ca ar trebui transmis un mesaj de incredere in noua tehnologie si nu evidentiat un partizanat in ceea ce se intampla azi in arbitrajul romanesc".

Foto: romaniatv.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-21

TAGURI: burleanu, iorgulescu, contre, tehnologia VAR
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri