2018-10-16 16:16


O infecţie îl putea face KO pe Bute

 |  15:25
O infecţie îl putea face KO pe Bute

Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, ar fi putut fi pus în postura nefericită să-şi amâne meciul cu britanicul Carl Froch, din 26 mai, din cauza unei infecţii suferite la un picior. Românul, care se pregăteşte în prezent în Florida, s-a căpătuit cu o băşică la picior, care ulterior s-a infectat, iar acest lucru l-a alarmat pe român şi pe stafful său şi aşa s-a ajuns la spital, după ce infecţia a provocat o decolorare a pigmentului pielii care a ajuns până la genunchi.

Conform apropiaţilor pugilistului român, pesimismul începuse să domnească în jurul lui Lucian Bute după acest necaz, că nu va putea fi apt sută la sută pentru a boxa la Nottingham. Pentru Bute, meciul cu Froch este foarte important, deoarece este considerat drept cel mai dificil test din cariera sa, dar este văzut şi ca meciul care îl poate consacra ca un boxer de top. Englezul a fost desemnat challenger oficial pentru Bute de către IBF, iar meciul este programat pe 26 mai, în faţa susţinătorilor lui Froch, scrie Boxing Insider.

Românul a calmat însă spiritele şi i-a asigurat pe toţi că meciul va avea loc la data stabilită. Dacă până la urmă, infecţia de la picior a românului se dovedea una serioasă şi rata meciul cu Froch, britanicul putea opta să boxeze la data stabilită cu alt adversar, care ar fi putut fi Librado Andrade sau Noe Gonzalez.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: infectie, lucian bute
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...