2018-12-15 22:47


O nouă pată neagră în istoria Universitatăţii Craiova. Alb-albaştrii sunt aproape retrogradaţi

 |  11:26
O nouă pată neagră în istoria Universitatăţii Craiova. Alb-albaştrii sunt aproape retrogradaţi

Îngropată în datorii, Universitatea Craiova şi-a jucat ieri ultima şansă dea menţine vii speranţele că va rămâne în Liga 1 şi din sezonul următor. Acondus cu 1-0 acasă cu FC Braşov, dar ardelenii au revenit în numai treiminute, în intervalul 63-65, şi au obţinut o victorie mare.

Cu şase runde înainte de final, gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampfa adunat doar 26 de puncte şi este la şase distanţă de următoarea clasatăimediat peste linie, Gloria Bistriţa, însă în etapa a 33-a vor avea meci directdecisiv. Pentru asta, alb-albaştrii au mare nevoie de cel puţin două victoriiîn următoarele trei meciuri.

Fostă glorie a Craiovei Maxima şi actual preşedinte,Aurel Ţicleanu, nu mai crede în salvare. "Cred că, în mare măsură,Craiova este retrogradată. Este o seară tristă. Este momentul să se înceapă o reconstrucţie. De vreo douăluni umblu prin ţară după echipele noastre de juniori. Avem nişte copii foartetalentaţi. Craiova nu va muri, vă asigur", a afirmat oficialul.

În eşalonul secund sunt ca şi retrogradate Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni şi Sportul Studenţesc, care mai au doar şanseteoretice. Rămasă fără antrenor, Victoria este cea mai aproape, la 10 puncte deprimul loc neretrogradabil, dar nici măcar cei mai optimişti suporteri nu maicred într-o revenire de senzaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...