2017-01-17 07:03

SPORT


O nouă ţeapă marca Gigi Becali. FCM Bacău primeşte 800.000 de euro de la Steaua pentru Baciu!

 |  17:50
O nouă ţeapă marca Gigi Becali. FCM Bacău primeşte 800.000 de euro de la Steaua pentru Baciu!

Liber de contract, Eugen Baciu a parafat o înţelegere cu divizionara secundăFCM Bacău, care trebuie să primească şi 800.000 de euro din partea Stelei caurmare a unui acord de transfer semnat în 2004. Sechelariu anunţă că toatedatele sunt în favoarea lui, iar gruparea condusă de Gigi Becali riscăneprogramarea de la 1 septembrie.

Baciu a devenit oficial liber decontract pe 30 iunie, iar de ieri este din nou jucătorul Bacăului, formaţia lacare a mai activat în perioada 2001-2004. Mutarea a fost decisă de DumitruSechelariu pentru a se asigura că va încasa banii de la Steaua. În plus, de la1 august sunt stipulate şi penalităţi de 8.000 de euro zilnic.

„L-am luat pe Baciu ca să fim siguri că nu mai semnează un nou contract cuSteaua, ca plata către noi să se amâne. Dacă Becali ar fi plătit 400.000 deeuro până pe 30 iunie, atunci nu am mai fi avut probleme. Aşa, suma s-a dublat şiva creşte după 1 august. Azi (n.r., ieri) le-am trimis factura la club”, a declarat fostul primar pentru „Puterea”.

În 2004, Baciu a fost achiziţionatde Steaua pentru 100.000 de euro de la Bacău, iar conform unei clauze încontractul de coproprietate, gruparea roş-albastră trebuia să achite 400.000 deeuro dacă fundaşul pleca gratis din Ghencea, ceea ce s-a şi întâmplat. „E bine că s-au folosit atâţia ani de elpentru o sumă mică de bani? Acum să şi plătească. Dacă erau oameni corecţi, nuajugeam în situaţia asta”, a adăugat Sechelariu.

Supărarea acestuia vine după ceFiscul a blocat conturile clubului băcăuan tocmai din cauza transferuriloraltor doi jucători la Steaua, Lovin şi Goian. Pentru că pe factură nu sepreciza cine plăteşte TVA, FCM Bacău a ajuns acum să datoreze, cu tot cupenalitaţi, peste 23 miliarde de lei vechi. „Încă ne judecăm cu cei de la Fisc”, a mai afirmat DumitruSechelariu, decis să îl execute silit pe fostul său prieten Gigi Becali. „Dacă până la 1 septembrie nu plăteşte,atunci Steaua va fi neprogramată şi apoi retrogradată. Contractul e beton!”,a conchis oficialul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image