2019-03-23 09:02


Oana Manea şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

 |  19:09
Oana Manea şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti
Florentin Dincă

Oana Manea rămâne la CSM Bucureşti. Pivotul echipei naţionale şi-a prelungit contractul pe încă doi ani cu echipa din Capitală. Alături de ea, şi portarul Jelena Grubisic şi-a extins înţelegerea, însă doar pe un an.

“Implicat în prezent pe toate cele trei fronturi la handbal feminin – Liga Campionilor, Liga Naţională şi Cupa României - CSM Bucureşti nu pierde din vedere viitorul. Astfel, la propunerea clubului, două Tigroaice şi-au prelungit contractele cu echipa campioană a României: pivotul Oana Manea a semnat pe încă două sezoane, iar portarul Jelena Grubisic, pe încă unul”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului CSM Bucureşti.

Oana Manea a fost transferată la CSM Bucureşti în luna februarie a anului 2014, fiind deja la al treilea sezon cu echipa antrenată în momentul de faţă de Kim Rasmussen. Ea a suferit în acest timp o accidentare gravă, care a ţinut-o departe de teren aproape şase luni de zile. La rândul său, Jelena Grubisic afost adusă la începutul acestui sezon. În cariera sa a mai evoluat la Krim Ljubljana şi Gyor ETO.

Foto: csmbucuresti.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-08

TAGURI: oana manea, csm bucuresti, contract
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...