2017-01-18 04:05

SPORT


Obiectiv: primele puncte în Ligă!

 |  21:00
Obiectiv: primele puncte în Ligă!

Trupa lui Dorinel Munteanu e cu tolba goală după patru runde din Grupa C a Ligii Campionilor, iar meciul din această seară de pe Arena Naţională contra lui FC Basel este singura şansă a gălăţenilor de a mai acumula puncte. În ciuda faptului că au avut evoluţii curajoase şi lăudate în faţa colosului Manchester United, oţelarii au cedat de fiecare dată, şi asta doar din cauza lipsei totale de experienţă într-o astfel de competiţie. Chiar în turul cu Basel au ratat o oportunitate imensă de a acumula puncte în Ligă, însă au pierdut copilăreşte o partidă pe care au avut-o în mână.

Acum, campioana României vrea să obţină cel puţin un punct împotriva elveţienilor, singurul adversar din grupă cât de cât accesibil. În ultimul meci, în deplasare contra portughezilor de la Benfica, va fi greu de crezut că românii vor scoate măcar o remiză. Victoriile recente din campionat îi dau însă aripi lui Marius Stan, care visează chiar la primăvara europeană în Liga Europa. „Echipa este pe drumul cel bun, nu ne poate opri nimeni să visăm la un nou titlu sau la primăvara europeană. Atât timp cât ambele obiective sunt posibile, trebuie să avem încredere”, spune oficialul gălăţean, care este completat pe aceeaşi linie optimistă şi de antrenorul Dorinel Munteanu: „Chiar dacă unii dintre jucători au fost nemulţumiţi că am câştigat doar cu 1-0 împotriva Sportului, îmi doresc ca aceeaşi nemulţumire să o aibă şi dacă vom câştiga cu 1-0 cu FC Basel”.

Fără căpitanul Costin

Un singur jucător trebuie să înlocuiască Dorinel Munteanu pentru disputa cu Basel. Şi nu pe oricine, ci chiar pe căpitanul echipei, Sergiu Costin. Fundaşul central a acumulat în returul cu Manchester United al treilea cartonaş galben, şi astfel va absenta cu Basel. Vestea bună este că va reveni, tot după o suspendare, stoperul Milan Perendija, care va face cuplu de fundaşi în acest meci cu Cristian Sârghi. O altă veste bună vine dinspre conducerea campioanei. Speriaţi de faptul că stadionul ar putea fi aproape gol din cauza mizei scăzute a meciului, s-a luat decizia ca femeile şi copii până în 14 ani să aibă accesul liber la partida de pe Arena Naţională.

OŢELUL – FC BASEL, ORA 21.45, ARENA NAŢIONALĂ

Formaţii probabile:

OŢELUL:Grahovac – Râpă, Sârghi, Perendija, Sălăgeanu – Filip, Giurgiu – Antal, Neagu, Iorga – Punosevac

BASEL:Sommer - Steinhöfer, Abraham, Dragovic, Park - Shaqiri, Huggel, Xhaka, Fabian Frei - Streller, Alex Frei

Clasament Grupa C

Manchester 8p 8-4

Benfica        8p 5-2

Basel            5p 6-7

OŢELUL     0p 1-7


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22

TAGURI: otelul galati, liga campionilor, puncteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image