2018-12-10 01:58


OFICIAL: pe cine a pus BECALI antrenor la FCSB în locul lui REGHE

 |  12:12
OFICIAL: pe cine a pus BECALI antrenor la FCSB în locul lui REGHE

După ce a terminat sezonul pe locul 2, în spatele Viitorului lui Hagi, Reghecampf va pleca în țările arabe, iar Gigi Becali a ales noul antrenor. Nicoale Dică, cel care a promovat cu SCM Pitești în Liga a 2-a, este alesul lui Gigi Becali. Numirea fostului jucător s-a făcut la propunerea lui Mihai Stoica, managerul sportiv al echipei, anunță gsp.ro.

"Dică este noul antrenor. Reghecampf a venit azi doar ca să ne spunem «la revedere». Acum negociem rezilierea contractului. Să vedem dacă pleacă gratis.Am zis că nu îi cer bani, dar vreau și eu acum o sumă. El dacă a luat bani de la arabi, trebuie să îmi dea mie. El a luat bani, dar eu nu știam asta când am zis că nu îi ceri bani ca să plece.

Dică are licență de antrenor secund. El își va alege antrenorul principal. O să fie cine vrea el. Vrea un om care să îl ajute. Am semnat doar pe un an. Cine nu câștigă campionatul, nu mai stă afară. Are obiectiv doar câștigarea campionatului. În Europa depinde de noroc, cu cine pici la tragere", a spus Gigi Becali la TV Sport ro.

- Dică, 37 de ani, a fost antrenor secund la FCSB și a jucat la FCSB între 2004 și 2008 și între ianuarie 2011 și iunie 2011.

- În al doilea mandat la FCSB, Reghecampf a disputat 52 de meciuiri, ratând două titluri de campion. Acesta a câștigat 29 de partide, a terminat 14 la egalitate și a avut 9 înfrângeri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-15

TAGURI: becali, reghe, antrenor fcsb
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PRESS
15 Mai 2017

Dica are contract la pitesti pana in iunie 2018.asa ca becali bate campii.trebuie sa se inteleaga cu pitestiul.ionica vezi daca o f la rece?asa faci si cu brandul fc arges si ramai cu ochii in soare primarule.
Random imageUltimele stiri
loading...