2016-12-05 06:44

SPORT


Oficial: Junior Moraes, cedat de Gloria Bistrița la Metalurg Donețk

 |  13:14
Oficial: Junior Moraes, cedat de Gloria Bistrița la Metalurg Donețk

Clubul GloriaBistrița a anunțat pe site-ul său oficial că l-a vândut pe atacantul brazilianJunior Moraes la formația ucraineană Metalurg Donețk în schimbul sumei de 1,25milioane de euro.

Dorit și deSteaua, atacantul a acceptat în cele din urmă oferta celor de la Metalurg,salariul său urmând să se ridice la 300.000 de euro anual, dublu față de câtofereau roș-albaștrii. “Bistrița a fost un pas important în cariera mea. Acum fac un nou pas, dar păstrezamintiri frumoase de aici”, a spus Moraes.

Președintele ardelenilor, Jean Pădureanu, susține că vârfulîn vârstă de 23 de ani este printre cei mai buni jucători care au evoluatvreodată pentru Gloria. “Clubul a realizat ce a dorit, vom primi 1,25 milioanede euro pentru acest transfer”, a adăugat oficialul.

Atacantul transferat iarna trecută de la Santos a marcat numai puțin de 18 goluri în 32 de partide pentru formația bistrițeană, fiind pelocul 5 în topul marcatorilor Ligii I la finalul turului. La Metalurg, JuniorMoraes va fi coleg cu românul Ciprian Tănasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image