2017-01-20 06:05

SPORT


OFICIAL: Mutu revine la antrenamentele Fiorentinei!

 |  15:34
OFICIAL: Mutu revine la antrenamentele Fiorentinei!

Atacantul român Adrian Mutu va fi reprimit, de vineri, înlotul echipei Fiorentina, după ce în urmă cu o lună a fost exclus din echipă şiapoi suspendat, pentru că a părăsit un antrenament. “ACF Fiorentina comunicăfaptul că jucătorul Adrian Mutu va fi reprimit mâine (n.r. - vineri) în lotulprimei echipe şi se va afla la dispoziţia antrenorului Sinişa Mihajlovici”, searată pe site-ul grupării Fiorentina.

La începutul anului, Mutu a făcut scandal la Florenţa, dupăce conducerea clubului a renunţat la ideea de a-l ceda gratis pe atacant laaltă formaţie. Mutu se înţelesese deja cu Cesena, iar decizia clubului l-aînfuriat peste măsură şi a părăsit extrem de nervos una dintre şedinţele depregătire ale lui Sinişa Mihajlovic. A urmat apoi un război al declaraţiilorîntre impresarii de atunci ai fotbalistului, fraţii Ioan şi Victor Becali, şiconducătorii grupării din Serie A, care nu a dus însă la nici unrezultat. Presat de patronul Andrea Della Valle, Mutu şi-a cerut scuze faţă detoată lumea şi, în plus, a renunţat la serviciile celor doi agenţi FIFA, faptce l-a readus în lot pe fotbalistul român.

“Mutuva reveni în lot. Nu ştiu dacă va face parte din echipa pentru meciul cu Parma(n.r. - din acest weekend). Îi mai dau o şansă, el trebuie să câştigeîncrederea tuturor şi să confirme pe teren ceea ce mi-a spus în particular.Trebuie să muncească şi să fie la dispoziţia echipei, iar antrenorul va fi celcare va decide”, a spus Della Valle.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image