2016-12-03 13:54

SPORT


Oficialii ministerului au însămânţat deja gazonul. Steaua, tot mai aproape de revenirea în Ghencea

 |  15:27

MApN este gata să o primească pe Steaua înapoi în Ghencea.  Zilele trecute a fost însămânţat gazonul, care se distrusese în ultimele luni, iar în maximum două luni ar putea fi bun de joc. În plus, venirea lui Ilie Stan ar putea fi decisivă pentru ca negocierile dintre Steaua şi MApN să se încheie cu succes.

“Am aflat şi eu că au însămânţat gazonul. Dacă e aşa, ar trebui să fie gata până la finalul anului, dar nu asta e problema. Ci să se înţeleagă. Părerea mea e că stadionul ar trebui cesionat clubului pentru minimum 10 ani. Trebuie să se facă investiţii pentru a fi adus la un nivel corespunzător pentru competiţiile de anvergură”, ne-a spus preşedintele de onoare al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam.

În plus, instalarea lui Ilie Stan ar aduce un plus important. Acesta a fost timp de aproape cinci ani secundul lui Anghel Iordănescu, un apropiat al ministrului Gabriel Oprea. “Sperăm că se implică şi el în rezolvarea situaţiei”, a adăugat oficialul stelist. Cum şi campania electorală pentru alegerile din 2012 bate la uşă, e foarte posibil ca, din retur, Steaua să joace din nou pe arena unde a cunoscut cele mai mari performanţe din istorie.

Rădulescu în locul lui MM

Becali a anunţat că este gata să-l oferteze pe şeful Şcolii de antrenori, Mircea Rădulescu, pentru funcţia de manager al clubului, în locul lui Mihai Stoica. “E de cinci ori mai bun decât Meme, ştie de cinci ori mai mult. Am zis că îl ţin consilier, dar nici aşa nu mai vreau”, a spus finanţatorul Stelei. Stoica este dorit de Astra şi FC Vaslui, ultima echipă solicitându-i serviciile şi în urmă cu un an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: MApN, SteauaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mapn va oferi locuințe de serviciu militarilor Statul va înlocui treptat compensarea chiriilor pentru militari și le va pune la dispoziție... 30 Noi 2016 | (7)
MApN: Militarul rănit în incidentul de la Cabana militară de instruire Cheia, transferat la Bruxelles Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că... 19 Noi 2016 | (0)