2017-01-22 20:30


Oltenia, eterna nebunie! Piţurcă a fost dat afară de la Craiova

 |  19:26
Oltenia, eterna nebunie! Piţurcă a fost dat afară de la Craiova

RăzboiulMititelu - Piţurcă tinde să atingă apogeul mai repede decât s-a preconizatiniţial. După două luni în care s-au războit doar prin intermediul mass-mediei,dar niciodată faţă în faţă, cele două părţi au trecut la next level. Supăratpeste măsură de faptul că Piţurcă a refuzat să se întâlnească cu el înainteareunirii echipei pentru a rezolva, dacă mai era ceva de rezolvat, Mititelu l-asuspendat din funcţie pe fostul selecţioner. Tehnicianul a sosit totuşi lastadion la ora preconizată reunirii lotului, însă a fost împiedicat să intre şia fost bruscat de jandarmi, care primiseră ordin clar de la patronul juveţilorca antrenorul şi staff-ul său să nu pătrundă în incinta arenei de antrenamentde la Lunca Jiului. “Hai să fim serioşi, nu ne lăsaţi să intrăm încasă?”, a întrebat mirat Piţurcă, adăugând: “Normalcă am venit la reunire, dar nu suntem lăsaţi să intrăm. Asta este. Nu ştiu, amauzit că se face o anchetă în privinţa mea. Mi se îngrădeşte dreptul la muncă. Voimerge la club, deoarece vreau ceva oficial”. La ora reunirii, la baza deantrenament se prezentaseră nouă jucători: Ovidiu Stoianof, Răzvan Stanca,Ştefan Crăciun, Alexandru Piţurcă, Dumitru Hotoboc, Ovidiu Dănănae, DorelStoica, Valerică Găman şi Spase Dilevski.

Însemn de solidaritate cu Victor Piţurcă, sute de suporteri ai UniversităţiiCraiova s-au adunat în faţa sediului clubului. Aceştia au protestat vehement laadresa lui Adrian Mititelu, căruia i-au promis o viaţă de calvar de acumînainte. Piţi s-a întâlnit cu aceştia la un restaurant din Craiova şi le-apovestit despre colapsul financiar în care se află clubul şi despre faptul căMititelu nu şi-a ţinut cuvântul dat la semnarea contractului. Tehnicianul a maiadăugat el şi tot staff-ul său şi-au depus memorii la LPF pentru neplatasalariilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-02-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CHOMBE
12 Ian 2011

E banii lu Mititelu si face cu ei ce vrea! Si chiar face: face din U-Craiova un mititelu! Pacat! Sper sa gresesc si sa nu am dreptate!

Adauga un comentariu

Random image