2018-11-14 13:22


Pancu, despre antrenorii care i-au marcat cariera

 |  19:12
Pancu, despre antrenorii care i-au marcat cariera

S-a lăsat de fotbal în această vară. Nu în tricoul Rapidului, aşa cum ar fi fost normal, ci în cel al Voluntariului. Daniel Pancu, pentru că despre el este vorba, a rememorat pentru DolceSport antrenorii care i-au marcat cariera de-a lungul timpului.

Pe primul loc este Mircea Lucescu, om pe care l-a avut ca antrenor atât la Rapid, cât şi la Beşiktaş. “Pancone” a vorbit şi despre Gică Hagi, omul care a avut tupeul de a-l promova la echipa naţională. Veteranul Del Bosque a rămas în inima sa de pe vremea Beşiktaş, în timp ce pe Loţi Boloni nu prea l-a avut la inimă. Şi asta din cauza unui motiv neştiut de nimeni până acum. 

"Totul începe cu Mircea Lucescu, în rest, toată stima pentru toți pe care i-am avut, dar nu pot să fac diferențe. Pe Hagi l-am avut la națională, e antrenorul care m-a debutat, îi port o stimă deosebită pentru jucătorul care a fost. Oricum, e antrenorul care a avut curajul să mă debuteze la națională, pentru că au mai avut alții intenția. Boloni a făcut niștre trialuri, dădeam câte 4 goluri, dar i-au găsit jurnaliștii niște hârtii, iar în dreptul meu scria ceva de genul că trebuie să scap de egoism. Nu era adevărat", a declarat Pancu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-03

TAGURI: daniel pancu, cariera, antrenor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...