2016-12-03 04:32

SPORT


Pancu are contract de junior la Rapid

 |  21:00
Pancu are contract de junior la Rapid

Cel mai bun jucător al Rapidului din acest tur de campionat a fost, fără îndoială, veteranul Daniel Pancu. Fără golurile sale, alb-vişiniii nu mai erau în lupta pentru titlu, ci se aflau la jumătatea clasamentului. Dacă la suprafaţă totul pare roz, între el şi conducerea clubului se duce un război de gherilă. Sătul de faptul că Zotta şi Copos nu îl cheamă la negocieri pentru prelungirea contractului care expiră la vară, Pancone ameninţă că pleacă din Grant.

Conştient că a reuşit o jumătate de campionat foarte bună, în care a marcat 6 goluri, aproape toate decisive, fotbalistul forţează şi mâna conducerii pentru a obţine un nou contract mult mai avantajos în Giuleşti. Şi asta deoarece idolul tribunei rapidiste este plătit în bătaie de joc. În contractul actual, Pancu este remunerat cu 2.000 de euro pe lună. Până şi rezervele rezervelor iau mai mult la Rapid. Practic, fostul internaţional are o înţelegere de nivelul juniorilor, şi înnebuneşte când vede că e cel mai bun de pe teren, iar portughezul Cassio, care nu a marcat nici măcar o dată în 18 etape, câştigă de zece ori mai bine ca el.

Conducerea e sigură că nu îl pierde

Chiar dacă Pancu pare mai hotărât ca niciodată să părăsească Giuleştiul, conducerea clubului stă liniştită din acest punct de vedere. Se bazează foarte mult pe ataşamentul jucătorului pentru culorile alb-vişinii. Preşedintele clubului, Constantin Zotta, va discuta cu Pancu despre prelungirea contractului, însă atacantul nu trebuie să se aştepte la o mărire substanţială a înţelegerii, mai ales că anul acesta va face 35 de ani şi nu mai intră în vederile clubului pe viitor. „Pancu nu va pleca niciodată de la Rapid. E prea iubit în Giuleşti. Am vorbit cu el şi sunt sigur că o hârtie nu stă între Rapid şi Pancu. El va rămâne aici pe viaţă”, spune sigur Zotta.

Momit de Sichitiu la arabi

În caz că se va despărţi de , Pancone se va gândi serios dacă va mai rămâne în Liga I. Cum varianta unei rivale din Bucureşti este exclusă, fotbalistul poate ajunge în Orientul Mijlociu, acolo unde este aşteptat cu braţele deschise de Grigore Sichitiu, manager la Al-Taawon, în Arabia Saudită. Cei doi au avut o discuţie de principiu în toamnă, iar jucătorul ar putea da curs ofertei dacă negocierile cu Rapid nu vor avea nici un rezultat.

Cât câştigă titularii la Rapid pe an:

Dani Coman – 180.000

Rui Duarte – 180.000

Marcos Antonio – 200.000

Ovidiu Burcă – 120.000

Vladimir Bozovic – 180.000

Mihai Roman – 120.000

Dan Alexa – 150.000

Ovidiu Herea – 220.000

Ciprian Deac – 360.000

Daniel Pancu – 24.000

Romeo Surdu – 180.000


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: Pancu, rapid, juniori, contract, giulestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Intrare liberă la meciul de old boys Rapid – Progresul Pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, Sala Sporturilor Rapid este gazda meciului de old boys Rapid –... 13 Noi 2016 | (0)
Sandvişul nostru cel de toate zilele. 4 variante sănătoase de prânz rapid Se spune că cel mai bun sandviş este cel care a călătorit odată cu tine. Până şi o banală... 13 Noi 2016 | (0)