2017-01-18 04:04

SPORT


Pârvulescu, ce câine!

 |  21:00
Pârvulescu, ce câine!

Transferat în fiecare săptămână doar din gură la Dinamo, Paul Pârvulescu a semnat până la urmă cu marea rivală a câinilor. Mutarea a surprins pe toată lumea, mai ales că mijlocaşul Mediaşului susţinea sus şi tare că este dinamovist de mic, că nu va juca în ţară decât la Dinamo şi Gaz Metan şi, mai mult decât atât, s-a fotografiat în tricoul lui Dinamo, dar şi în cel primit cadou de la galeria alb-roşilor (Peluza Cătălin Hâldan).

Ceea ce nu se ştie este că jucătorul vorbea la televizor despre nerăbdarea cu care aşteptasă devină cât mai repede câine, iar pe la spate negocia un transfer la Steaua. Încă de dinainte de Revelion acesta era în discuţii avansate cu roş-albaştrii, iar pentru asta a cerut şi acordul suporterilor stelişti. “Pârvulescu a vorbit personal cu mine. Ştiu de trecutul lui, de declaraţiile lui pro-Dinamo, dar noi o să uităm de toate astea. O singură greşeală a făcut el. S-a fotografiat în acele tricouri ale lui Dinamo. I-am cerut să-şi dea viaţa pentru Steaua şi, noi, galeria, nu o să avem nimic cu el. În orice caz, suntem extrem de mândri de lovitura dată lui Dinamo cu . Este un jucător valoros şi sigur va ajuta Steaua. L-am cunoscut, e un băiat serios şi muncitor, dar să aibă mare grijă cu viaţa personală în Bucureşti. Se schimbă total problema, aici nu mai e Mediaş”, a declarat pentru “Puterea”, liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă.

Fraţii Costea fac pace cu galeria

Războiul lui Florin şi Mihai Costea cu suporterii stelişti se va sfârşi. Cei doi şi-au dat până la urmă seama că au greşit în acest diferend şi vor pace cu galeria roş-albastră. Jucătorii olteni au intrat în această toamnă în conflict cu fanii stelişti după ce au fost acuzaţi că au stricat atmosfera în vestiarul echipei, iar la finalul jocului de la Piatra Neamţ s-au jignit şi scuipat cu suporterii din tribună. De atunci, după fiecare meci al Stelei, Florin şi Mihai Costea au refuzat să meargă cu restul jucătorilor să salute galeria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-14

Mai multe imagini:
Pârvulescu, ce câine!
zoom

TAGURI: Parvulescu, steaua, caine, dinamoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

WOM WOM
07 Ian 2012

Asta este marfa produsa d e Mititelu formata dupa c alapodul sau,la Craiova t oata echipa muncea pt ei sa finalizeze,la Steaua l ucrile sau schimbat si ci nd a fost vb de munca sa vazut valoarea .

Adauga un comentariu

Random image