2019-03-24 00:55


Patronii lui Jiangsu Suning i-au adus doi jucători pe care au plătit 80 de milioane de euro, dar Dan Petrescu îşi dorea alte transferuri

 |  19:02
Patronii lui Jiangsu Suning i-au adus doi jucători pe care au plătit 80 de milioane de euro, dar Dan Petrescu îşi dorea alte transferuri
Florentin Dincă

Dan Petrescu şi-a petrecut trei zile în România, iar ieri a zburat spre China, unde va relua pregătirile la Jiangsu Suning. În acest timp, conducătorii grupării chineze i-au adus la echipă două staruri mondiale, pe care au plătit 80 de milioane de euro. Ambii sunt mijlocaşi, şi sunt brazilieni.

Pe Ramires, de la Chelsea (30 de milioane de euro), şi pe fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk, Alex Teixeira (50 de milioane de euro), jucător dorit de mai toate cluburile mari din Europa. Numai că antrenorul român nu este deloc entuziasmat de cele două mutări, dimpotrivă, îi critică pe patronii săi şi spune că echipa nu s-a întărit deloc. Părerea “Bursucului” este că mai bine se transferau mai mulţi jucători chinezi decât să fie aduse cele două vedete.

"Trebuia să ne întărim cu jucători chinezi, dar şefii nu au făcut asta. Nu văd să terminăm pe locul 4, pentru că aş minţi, nu ne-am întărit în opinia mea. Teixeira şi Ramires pot ajuta echipa. Râmâne de văzut dacă transferurile celor doi vor da randament", a spus la DolceSport Dan Petrescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-09

TAGURI: dan petrescu, jiangsu suning, transferuri, ramires, alex teixeira
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...