2018-12-14 08:02


Patronul roş-albaştrilor refuză ca derby-ul istoric să se dispute în ziua de Paşte. Două meciuri în 48 de ore pentru Steaua

 |  16:56
Patronul roş-albaştrilor refuză ca derby-ul istoric să se dispute în ziua de Paşte. Două meciuri în 48 de ore pentru Steaua

Steaua a anunţat că nu e de acord ca derby-ul cu Dinamo să se dispute chiarîn duminica Paştelui, preferând să piardă la masa verde. Dumitru Dragomir e deacord să mute ziua de disputare, dar ar fi în dezvantajul elevilor lui SorinCârţu.

Vestea că LPF a programat meciul Steaua - Dinamo, dinetapa a 28-a, chiar pe 24 aprilie a încins spiritele în Ghencea. Patronul GigiBecali refuză ca meciul să se joace în duminica pascală. "Eunu joc de Paşti nici un meci de fotbal. Nu mă prezint şi cu asta-basta. Pierdla fotbal, dar nu-mi pierd sufletul", a spus latifundiarul.

DumitruDragomir i-a transmis că e dispus să modifice data de disputare, dar totul vafi în detrimentul Stelei. Domnule, eu îi fac pe plac. Îl punsâmbătă să joace, dar asta înseamnă că va avea doar două zile de odihnă. Eu amgândit totul în favoarea Stelei. Ei au joi cu Braşov în Cupa României, nu potsă joace şi sâmbătă cu Dinamo. Cum vor ei”, a precizat şeful LPF. Iniţial, trebuia ca prima manşă din semifinale săprogrameze Steaua - Braşov (20 aprilie) şi Bistriţa -Dinamo (21 aprilie), însăîn ultimul moment s-a făcut rocadă. Nu pot să modific fiindcă arînsemna să le stric programul celor de la Braşov. Rămâne să se hotărască ei”, a adăugat Dragomir.

123de meciuri s-au disputat până acum între Steaua şi Dinamo


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...