2017-01-19 13:44

SPORT


Petrolul a transferat un jucător „blestemat”. Negru s-a abătut asupra Ploieştiului

 |  18:42
Petrolul a transferat un jucător „blestemat”. Negru s-a abătut asupra Ploieştiului

Nou-promovata Petrolul Ploieştiare deja probleme cu retrogradarea chiar dacă sezonul Ligii 1 încă nici nu a început.Gruparea pregătită de Valeriu Răchită l-a acontatpe Valentin Negru, un fotbalist al cărui nume pare predestinat ghinionului.

O fostă speranţă a fotbalului românescla începutul deceniului trecut, Negru s-a stins o dată cu trecerea timpului,iar ultimii trei ani au fost de-a dreptul dezamăgitori pentru mijlocaş.

A schimbat nu mai puţin de patruechipe, iar culmea, toate acestea au retrogradat. A început cu CS Otopeni în2009, iar blestemul retrogradărilor l-a urmărit pretutindeni de atunci. Fie căa evoluat la Politehnica Iaşi, Victoria Brăneşti şi Sportul Studenţesc. Ultima,deşi a terminat sezonul trecut pe ultimul loc, fără să fi îndeplinit baremul, afost salvată de scandalul licenţelor. Iar asta culmea, imediat după ce a încheiatconturile cu Negru.

Acum, fanii Petrolul încep deja săse teamă, după ce fotbalistul în vârstă de 29 de ani a ajuns la un acord cugalben-albaştrii pentru un contract valabil un sezon. Am încredere că Vali Negru va juca la noi înediţia aceasta de campionat. Am negociat de mult timp cu el”, a afirmatRăchită. Pentru sezonul care va debuta pe 22 iulie, Eduard Zimmermann, NicolaeMitea, Adrian Borza, Victoraş Cataramă şi Bogdan Apostu sunt surprizele pregătitede tehnicianul găzarilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-02-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image