2017-01-24 09:07


Pinalti fără penalty!

 |  21:00
Pinalti fără penalty!

În tot haosul produs în acest tur de patronii din Liga 1 cu privire la prestaţiile jalnice ale arbitrilor a lipsit un personaj celebru, care făcea „ravagii în trecut pe acest subiect. Şi ca să înţelegeţi mai bine despre ce e vorba vă spunem doar atât, toate echipele din Liga 1 au beneficiat de cel puţin o lovitură de la 11 metri în tur, mai puţin una, Ceahlăul Piatra Neamţ. Ba mai mult, în ierarhia penalty-urilor împotrivă, moldovenii sunt cei mai „taxaţi din campionat.

La sfârşitul anilor ’90, echipa nemţeană era recunoscută pentru faptul că beneficia de nenumărate lovituri de la 11 metri, şi asta din cauza presiunii ce o exercita asupra brigăzilor de arbitri patronul de atunci şi de azi al moldovenilor, Gheorghe Ştefan. În momentul de faţă, primar al urbei moldave, cel supranumit Pinalti, tocmai din motivul enunţat mai sus, este de nerecunoscut în această privinţă. Chiar dacă echipa pe care o patronează a fost singura formaţie din Liga 1 privată de lovituri de la 11 metri în prima jumătate a campionatului, edilul nemţean nu mai ţipă, ameninţă şi aleargă arbitrii pe teren, nici măcar în emisiunile tv nu le mai reproşează nimic fluieraşilor. Asta chiar dacă, doar în etapa a 17-a, în înfrângerea de la Mediaş (1-2), gruparea moldavă a avut cel puţin un penalty neacordat.

„Nu îmi explic ce se întâmplă. Arbitrii nu cred că au fost atenţi. Dar chiar şi aşa, cred că aceste lucruri nu sunt întâmplătoare. Crăciunescu (n.r. - preşedintele CCA) trebuie să vadă asta şi să le îndrepte. Nu mă mai iau de arbitri pentru că, una, sunt primar şi sunt implicat şi în politică, iar funcţia nu îmi permite să nu fiu respectuos cu toată lumea sau să mă bălăcăresc cu oricine. Apoi e şi factorul material. Aducerea de jigniri în fotbal este amendată cu 200.000 de lei. Vreau să respect regulamentul”, a spus pentru „Puterea” Gheorghe Ştefan.

Clasament penalty-uri PRO

Rapid       6

Pandurii   6

Dinamo    6

Petrolul    5

Steaua      5

CFR Cluj 3

„U”Cluj   3

Voinţa      3

Gaz Metan 3

Mioveni     3

Sportul       2

Tg.-Mureş  2

Oţelul         2

Astra          2

Braşov        1

Chiajna       1

Vaslui         1

Clasament penalty-uri „CONTRA”

      1. Chiajna        6

      2. Ceahlăul      6

      3. Gaz Metan  4

      4. Voinţa         4

      5. Steaua         4

      6. Mioveni      4

      7. „U” Cluj     4

      8. Rapid          3

      9. Pandurii      3

     10. Petrolul     3

     11. Astra         2

     12. Braşov       2

     13. CFR Cluj  2

     14. Vaslui       2

     15. Tg.-Mureş 2

     16. Dinamo     1

     17. Sportul      1

     18. Oţelul        1


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: ceahlăul, stefan, pinalti, penaltyComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image