2017-01-17 21:45

SPORT


Piţi îşi “rupe” jucătorii

 |  16:30
Piţi îşi “rupe” jucătorii

Fotbaliştii selecţionaţi de Victor Piţurcă la naţionala divizionară pentru turneul din Turcia resimt din plin după numai o zi regimul de Auschwitzimpus de antrenor. Sunt treziţi la ora 6.30 dimineaţa, când încă este întuneric afară, şi au programate trei şedinţe de pregătire extrem de dure.

Mulţi dintre jucători dorm pe ei la antrenamentul de dimineaţă, iar Piţi trage de Tănase&Co. să alerge. Totuşi, tricolorii se consolează şi spun la unison că e mult mai bine că se află în Antalya decât să fie în locul jucătorilor stelişti prin nămeţii de la munte. “Nu m-am trezit aşa devreme de când eram în clasa a cincea”, a comentat cu un umor sarcastic Silviu Lung jr, care a adăugat: “E vorba de echipa naţională şi trebuie să facem orice sacrificiu. E o perioadă grea pentru orice jucător, dar ne-am obişnuit”.

Pe de altă parte, Valerică Găman, despre care se ştie foarte bine că este unul dintre copiii de suflet al lui Piţurcă, a încercat să demonteze acest mit.“Prezenţa la echipa naţională e un motiv de mândrie pentru mine. Nu cred în cei care spun că sunt chemat la lot pe alte criterii decât cele de valoare. Să se uite toţi că am fost la echipele de juniori şi tineret ale României, iar prezenţa la mare e o evoluţie firească a lucrurilor”, a declarat fostul fundaş al Universităţii Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-17

TAGURI: Piturca, antalya, jucatori, nationalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image