2017-01-17 13:07

SPORT


Piţi încearcă să-i salveze pe Marica şi Torje

 |  17:10
Piţi încearcă să-i salveze pe Marica şi Torje

Victor Piţurcă a nominalizat, în principiu, stranierii pentru partida amicală cu Uruguay, din 29 februarie. La sfârşitul săptămânii viitoare, selecţionerul va decide cui va trimite faxuri de confirmare sau de revocare a convocării, în funcţie de starea de sănătate a fiecărui fotbalist, dar şi de aportul acestuia pentru echipa de club la care evoluează.

Surprinde convocarea iniţială a lui Marica şi a lui Torje, doi jucători care prind doar sporadic echipele de club. Dacă atacantul a jucat o singură etapă titular la Schalke până acum, mijlocaşul lui Udinese a marcat de curând primul gol în Serie A, însă degeaba, tot nu prinde decât finalurile de meci.

Jucătorii nominalizaţi sunt: Dorin Goian (Rangers), Radu Ştefan (Lazio), Răzvan Raţ (Şahtior), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Răzvan Cociş (FC Rostov), Bănel Nicoliţă (Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese), Daniel Niculae (Nancy), Bogdan Stancu (Orduspor), Adrian Mutu (Cesena), Ciprian Marica (Schalke), Ionuţ Mazilu (Arsenal Kiev).

Reunirea este programată pe 26 februarie, ora 12.00, la Centrul de Fotbal de la Mogoşoaia. Partida cu Uruguay va avea loc pe Arena Naţională, începând cu ora 20.30. Disputa împotriva lui Cavani&Co. ar trebui să însemne ultima reprezentaţie oficială pe actualul gazon, la începutul lui martie urmând a fi montat un alt covor de iarbă, în vederea finalei Ligii Europa, din 9 mai.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image