2018-12-12 16:18


Piţurcă a fost audiat la DNA în cazul Mititelu!

 |  13:05
Piţurcă a fost audiat la DNA în cazul Mititelu!
Fostul selecţioner al echipei naţionale Victor Piţurcă s-aprezentat, joi, la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA, unde a fostaudiat de procurorii anticorupţie.

Piţurcă a plecat de la DNACraiova în jurul orei 11.30.

AntrenorulVictor Piţurcă a declarat, într-o emisiune televizată din 14 martie, că deţinedosare întocmite de instituţii ale statului, care îl inciminează"clar" pe patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, dar aprecizat că nu vrea să facă uz de ele.

"La mine pe masă sunt nişte dosare, care îl incriminează foarte clar, suntdosare semnate de instituţii ale statului, depuse, şi care mi-au fost într-unfel trimise ca să fac eu plângere. Dar pe mine nu m-a interesatacest lucru, nu mă interesează toate mizeriile făcute de el. Datoriile lui seridică la circa 15-20 de milioane de euro. Dacă el are impresia că eu am făcutceva în afara legii, nu am nicio treabă, să anunţe organismele statului. Eu nuam făcut nimic ilegal", a declarat Victor Piţurcă, în seara de 14 martie,la postul 3TV din Craiova.

El aprecizat că nu se teme de ameninţările lui Mititelu, care a spus despre fostulselecţioner că ar fi trebuit arestat deja.

"Văimaginiţi că mi-e frică (n.r. - ironic), pentru că Mititelu am înţeles că m-aturnat şi pe mine. L-a turnat pe Penescu, pe Solomon, acum şi pe mine. Să-şiducă actele la DNA, să vedem cine a semnat acolo, a semnat altcineva în afarăde directorul general Mititelu? Dacă a mai semnat cineva, probabil că şi acelaeste vinovat. Poate procurorii fac ce vrea Mititelu, comisiile s-au luat dupădocumentele scrise, poate procurorii îi fac pe plac lui Mititelu. Acestea suntnişte aberaţii, nişte tâmpenii, pe care le-a mai spus de multe ori, dar azi(n.r. - luni) a exagerat, pentru că el a vrut să deturneze de la echipa defotbal, care vedeţi în ce hal a ajuns, la alte lucruri, pe care el le-a făcutşi pe care le va trage. Dacă îşi imaginează că actele semnate de el nu suntvalabile, vom vedea ce spune legea", a adăugat Piţurcă.

Piţurcăa afirmat că nu i-a influenţat pe foştii jucători ai Universităţii Craiova,Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, declaraţi liberi de contract, să aleagă untransfer la Dinamo, dar crede că decizia celor doi a fost una bună.

"Nuam nicio legătură cu alegerea făcută de aceşti băieţi, cu decizia de a juca laDinamo. Părerea mea este că jucătorii au făcut o alegere bună, sunt la un clubmare, unde a mai jucat şi Balaci, şi Cămătaru", a spus fostul selecţioner,care a precizat că, în cazul în care Mititelu va fi îndepărtat de la conducereaclubului oltean, cei doi fotbalişti vor reveni la echipă.

Piţurcăa mai afirmat că la FRF nu există postul de manager general, astfel căînţelegerea sa cu Universitatea a fost înscrisă ca una de antrenor al echipei.

Mititeluse află în conflict cu Piţurcă, pe care l-a demis de la echipă, la începutulacestui an, în urma unor neînţelegeri financiare. Patronul Universităţii i-aoferit, anul trecut, lui Piţurcă trei dezlegări în alb, drept garanţii că vaasigura banii necesari la echipă.

Înurma scandalului dintre cei doi, jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianuau fugit în data de 19 ianuarie din cantonamentul formaţiei UniversitateaCraiova de la Govora, şi au cerut şi au obţinut din partea Comisiei pentruSoluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să fie declaraţi liberi de contract, înbaza dezlegărilor în alb, pe care patronul i le-a dat lui Piţurcă. Finanţatorulclubului Universitatea Craiova a declarat atunci că cei doi jucători au fost"furaţi" de Victor Piţurcă.

Mititelua declarat, în 14 martie, la Sport.ro, că Victor Piţurcă este "uninfractor în libertate", ţinând cont de înşelăciunile pe care le-a făcut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...