2017-01-23 00:36


Piţurcă - Avem nevoie de un rezultat bun cu Franţa

 |  08:03
Piţurcă - Avem nevoie de un rezultat bun cu Franţa

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României a declarat după victoria cu Luxemburg (2-0), din preliminariile Campionatului European din 2012, că acum tricolorii au nevoie de un rezultat bun cu Franţa.

''Ca să fie un debut reuşit pentru mine la naţională în acest mandat avem nevoie de un joc bun şi un rezultat pe măsură cu Franţa. Era important să câştigăm cu Luxemburg, însă acum avem probleme cu Galamaz, care s-a accidentat, şi cu Torje, care este suspendat pentru partida cu Franţa. Orice jucător care va intra în meciul de marţi trebuie să fie concentrat şi să dea totul pentru un rezultat bun'', a afirmat Piţurcă la Pro TV.

''Rezultatul de la Minsk (Belarus - Bosnia 0-2, n. red.) nu ne avantajează, dar pe noi ne interesează acum ce vom face cu Franţa. După aceea vom trage linie şi vom vedea care sunt şansele noastre de calificare'', a mai spus Piţurcă, precizând că nu s-a ocupat deloc de partida cu selecţionata lui Laurent Blanc. ''Mi-a fost teamă de meciul cu Luxemburg şi nu m-am gândit la meciul cu Franţa. Trebuie o strategie specială pentru meciul cu Franţa, poate vom ataca. Vom vedea care este şi starea jucătorilor, sunt multe lucruri care ţin de această partidă'', a explicat Piţurcă.

''Suporterii trebuie să fie alături de echipa naţională, indiferent de ce se va întâmpla cu Franţa, pentru că orice echipă trece prin momente mai grele'', a declarat Piţurcă.

Antrenorul echipei naţionale a vorbit şi despre debutantul Măţel şi cvasidebutantul Chiricheş: ''Măţel a jucat foarte bine, a făcut o repriză bună foarte bună. El are calităţi tehnice foarte bune. Pe Chircheş m-am supărat că a pierdut o minge, dar cred că poate face pasul să joace titular la naţională''.

Victor Piţurcă este afectat că i-a pierdut pe Galamaz şi Torje pentru meciul cu Franţa, de marţi, din preliminariile Campionatului European ddin 2012. Apărătorul Stelei a ieşit accidentat în minutul 62, în timp ce mijlocaşul a primit cartonaş galben în min. 19 şi este suspendat pentru meciul de la Bucureşti. ''La Galamaz nu cred că e ruptură, dar vom vedea sâmbătă. Va fi greu fără Torje. Îl atenţionasem şi pe el şi pe Raţ să nu facă faulturi. Nu trebuia să se bage la acea minge, dar în febra jocului se întâmplă şi astfel de lucruri'', a mai declarat Piţurcă la Pro TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: Pițurcă, fotbal, FranțaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image