2019-02-23 07:41


Piţurcă: “Steaua nu are nici o şansă la titlu”

 |  14:41
Piţurcă: “Steaua nu are nici o şansă la titlu”

TehnicianulUniversităţii Craiova, Victor Piţurcă, a declarat că patronul Stelei, GigiBecali, a revenit la vechile obiceiuri, acelea de a-şi critica jucătorii, iarîn aceste condiţii echipa din Ghencea nu va obţine nici o performanţă internă sau internaţională.

“Steauaare un lot de jucători cu care ar putea să treacă de Utrecht. Însă va fidificil pentru că patronul a revenit la vechile obiceiuri şi e foarte greupentru jucători să joace în condiţiile astea. S-a văzut imediat după meciul cuDinamo. S-a revenit la vechile obiceiuri şi Steaua nu mai are nici o şansă. Încampionat ce şanse să aibă? Câştigă campionatul şi care-i problema? Să zicem căSteaua ar câştiga campionatul. Ar mai lua 15 milioane, 18 milioane, şi? Înmomentul în care se conduce de maniera în care se conduce. Şi suporterii auînţeles lucrul ăsta”, a spus Piţurcă la Sport.ro.

Înreplică, Becali a declarat, la GspTV, că Piţurcă “a luat-orazna”. “Nu-i convine pacea. Sau poate crede că dacă tot atacă, nimeni nu-irăspunde. Suntem prieteni până la urmă, dar nici nu pot să-l las să atace aşa,la infinit, că e Piţurcă favoritul regelui. Cred că a luat-o razna. Nu-l ştiamaşa pe Piţurcă, nu mai e sănătos. Ce rost mai are acum să vorbească astea, săfacă îmbârligături. Sau de Rădoi, cum zice că n-are caracter. De ce nu arecaracter Mirel Rădoi? Oricum, nu mă interesează, că nu vreau să mă cert cu el.Eu doar îi dau un sfat”, a afirmat Becali.

Înaintede a ajunge pe banca tehnică a UniversităţiiCraiova, Piţurcă a antrenat în primele etape ale acestui campionat formaţiaSteaua, dar a plecat după un conflict cu Gigi Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...