2018-12-14 21:31


Plângere penală împotriva lui Manny Pacquiao. Reclamanţii cer daune de milioane de dolari

 |  11:48
Plângere penală împotriva lui Manny Pacquiao. Reclamanţii cer daune de milioane de dolari

Doi americani au depus, marți, o plângere penală împotriva lui Manny Pacquiao, reclamând milioane de dolari daune pentru că a ascuns o accidentare la umăr înaintea "meciului secolului" pe care l-a disputat cu americanul Floyd Mayweather, informează AFP, citat de Agerpres.

Plângerea îl vizează pe Manny Pacquiao, managerul său Michael Koncz, firma de promovare Top Rank și conducătorii săi Bob Arum și Todd du Boef.

Acuzații erau la curent cu faptul "că Pacquiao era serios accidentat și suferea de ruptură la un umăr", au afirmat reclamanții Stephane Vanel și Rami Rahbaran.

"În plus, acuzații erau conștienți că această accidentare ar putea afecta clar performanța", au mai adăugat reclamanții, care au ţinut să precizeze că "nici publicul, nici comisia pentru sportivi din Nevada nu au fost informați în legătură cu această accidentare".

Manny Pacquiao, rănit la umărul drept în timpul pregătirilor, a dezvăluit că durerile au revenit în timpul rundei a 3-a a confruntării cu Floyd Mayweather, iar acum este nevoit să se supună unei intervenții chirugicale care îl va ține departe de ringul de box între 9 și 12 luni. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

TAGURI: plangere, penala, manny, pacquiao, reclamant, cere, daune, milioane, dolari, ascunde, accidentare, umar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...