2017-01-22 18:16


Pleacă toţi din fotbal? De fapt, nici unul!

 |  21:00
Pleacă toţi din fotbal? De fapt, nici unul!

A devenit deja o modă în fotbalul românesc ca unii patroni de echipe să îşi anunţe periodic retragerile. Ba au dat vina pe rezultate nesatisfăcătoare, ba pe arbitri sau că au ratat obiectivele, aceştia găseau fel şi fel de tertipuri pentru a anunţa că au de gând să iasă definitiv din fenomen.

Campion absolut este George Copos, care de-a lungul anilor a vrut „să zboare” din Giuleşti de mai multe ori. Şi Adrian Porumboiu a avut două-trei scăpări de acest fel. Anul trecut, când a pierdut campionatul, şi acum trei săptămâni, după eşecul cu acuze de blat de la meciul cu Rapid, scor 2-3. Ultimul pe listă este Cristi Borcea, care, după ce în urmă cu trei zile proclama „Jihadul” împotriva naşului Gigi Becali, acum s-a repliat misterios anunţând sec: „Vreau să-mi închei conturile cu Dinamo”.

Declaraţiile despre retrageri ale celor trei:

„Pentru mine personal relaţia afectivă cu fotbalul s-a încheiat. Sfârşitul lui 2011 este şi sfârşitul perioadei mele de investitor în fotbal. Cu toate că voi pleca, dragostea mea faţă de Rapid rămâne veşnic vie şi voi fi mereu, cu sufletul, alături de club. Hai Rapid!”

George Copos, patron Rapid

„Vorbesc cât se poate de serios, mai am un pic şi devin dobitoc dacă merg mai departe. E o idee care va deveni realitate într-un timp scurt. O să dau gratis echipa consiliului local. Mă retrag. Vasluiul va merge mai departe, fără implicarea mea. Niciodată nu voi mai prelua o echipă din România!”

Adrian Porumboiu, patron Vaslui

„Vreau să vin în ţară şi sunt decis să mă retrag din acţionariatul lui Dinamo. Gata, plec! Trebuie să mi se dea toţi banii investiţi, normal, după care plec. Cu domnul Badea voi cădea de acord fără probleme. Gata, s-a umplut paharul! Eu vreau să mă liniştesc, aşa că voi încheia conturile cu Dinamo”.

Cristi Borcea, acţionar Dinamo

Declaraţiile celor trei patroni sunt de dată recentă, însă de fiecare dată, fără greşeală, toţi se răzgândesc rapid. Borcea şi Copos se luptă în acest an pentru titlu, şi chiar dacă vor, tot nu se vor retrage, în timp ce finanţatorul moldovenilor este trădat chiar de antrenorul său. „Domnul Porumboiu spune presei despre retragere, dar mie mi-a zis cu totul altceva. Sunt convins că împreună avem şanse mari să luam titlu”, a spus Viorel Hizo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Copos, porumboiu, borcea, plecare, fotbalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image