2017-01-24 15:10


Poli Timişoara a luat licenţa pentru Liga 1

 |  13:16
Poli Timişoara a luat licenţa pentru Liga 1
Aşa cum „Puterea“ a anunţat în exclusivitate în ediţiaon-line, Poli Timişoara a reuşit să obţină licenţa pentru noul sezon al Ligii1. În schimb, Universitatea Craiova a pierdut definitiv orice şansă de a jucaîn primul eşalon, primind aviz negativ din partea FRF.

În ciuda faptului că mai mulţi oficiali anunţau că Polinu va reuşi să îndeplinească criteriile de licenţiere, bănăţenii au dat vesteacea mare în cursul zilei de marţi. “E adevărat, am luat licenţă şinu mai avem nici un fel de emoţii. De fapt, nu am avut niciodată. Acum putempregăti în linişte meciul cu Dinamo pentru ca apoi să vedem unde merge, în LigaCampionilor sau în Liga Europa”, a spuspreşedintele Gheorghe Chivorchian.

În ultima perioadă, patronul Marian Iancu a fost de douăori la Federaţie pentru a-i convinge pe şefii fotbalului românesc că Poli nu aîncălcat regulamentul atunci când societatea care controla clubul şi era pedatorii a fost preluată de una aflată pe profit. Anunţul timişorenilor nu afost confirmat de FRF, care a ţinut să precizeze că va face toate detaliilepublice abia pe 31 mai, atunci când se încheie procesul de licenţiere. Deasemenea, UEFA trebuie să ofere un răspuns dacă Poli va avea sau nu dreptul dea juca în cupele europene.

Retrogradată pe teren, Universitatea Craiova a fostanunţată şi de forul condus de Mircea Sandu că dosarul nu i-a fost aprobat,astfel că nu va avea şanse nici dacă o formaţie aflată deasupra liniei nu vareuşi să treacă de proces. “E o aberaţie, vom câştiga la recurs”, a afirmat Adrian Mititelu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image