2017-01-20 22:24

SPORT


Poli Timişoara se destramă. Alţi doi jucători şi-au reziliat ieri contractele cu vicecampioana

 |  18:12
Poli Timişoara se destramă. Alţi doi jucători şi-au reziliat ieri contractele cu vicecampioana
După Ianis Zicu şi DanAlexa, gruparea de pe Bega i-a pierdut ieri şi pe Pedro Taborda şi OvidiuBurcă. Ambii au decis să-şi rezilieze de comun acord contractele cu Poli.

Conştientă că nu se mai poate face nimic pentru ca echipasă continue în Liga 1, conducerea alb-violeţilor a început să ia măsuridisperate. S-a despărţit de golgheterul campionatului Ianis Zicu pentru doar500.000 de euro, iar pentru alţi jucători se negociază la preţuri mult maimici.

Celorlalţi, care nu au primit oferte, li s-a propusscăderea salariului sau rezilierea contractului. Primele două victime suntportarul Pedro Taborda şi Ovidiu Burcă. “Amdecis că aşa e mai bine pentruambele părţi”, aconfirmat preşedintele Gheorghe Chivorchian. Ieri urma să-şi încheie conturilecu Poli şi atacantul ceh Lukas Magera. “Nuvreau să joc în Liga a III-a”, şi-amotivat fotbalistul decizia. Un alt jucător de bază, Sorin Ghionea, şi-a aratătdisponibilitatea de a continua în Banat chiar şi în eşaloanele inferioare, dareste o diferenţă mare de bani între cerere şi ofertă, astfel că e posibil să părăseascăşi el clubul zilele viitoare.

Lacapitolul plecări s-ar putea înscrie şi internaţionalii Costel Pantilimon şiSrdjan Luchin. Primul este dorit la Steaua, care negociază vânzarea luiTătăruşanu, iar al doilea ar putea ajunge la Dinamo. Fundaşul negociază intenscu roş-albii în aceste zile, urmând ca până săptămâna viitoare să se ia odecizie. Este de aşteptat ca seria “evadărilor” de laformaţia viola să continue.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-01-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image