2018-10-19 21:45


Portarul Peterson Pecanha s-a înţeles cu Gică Hagi, în condiţiile în catre titularul Victor Râmniceanu a avut evoluţii constant bune

 |  18:30
Portarul Peterson Pecanha s-a înţeles cu Gică Hagi, în condiţiile în catre titularul Victor Râmniceanu a avut evoluţii constant bune
Florentin Dincă

Gică Hagi a folosit doi portari în acest sezon din Liga 1. A început campionatul cu Buzbuchi (etapele 1-4), l-a folosit apoi pe Râmniceanu (etapele 5-20), pentru ca în ultimele etape să se bazeze din nou pe Buzbuchi (etapele 21-23). Dacă evoluţiile ultimului nu au fost dintre cele mai bune, cele ale lui Râmniceanu chiar s-au ridicat la un nivel destul de ridicat. Numai că Regele vrea altceva între buturile echipei sale, iar pentru asta l-a convins pe Peterson Pecanha să vină la Ovidiu.

Portarul în vârstă de 35 de ani al Petrolului avea trecut în noul contract semnat în vară cu gruparea de pe “Ilie Oană” o clauză care îi permitea să plece oricând de la echipă în cazul în care primeşte o ofertă mai avantajoasă, conform gsp.ro. Curios este că, la Ploieşti, goalkeeperul brazilian avea un salariul lunar cifrat la 12.000 de euro lunar, bani pe care Hagi e greu de crezut că îi poate oferi acestuia.

Pecanha, care şi-a manifestat intenţia clară de a părăsi Petrolul, a fost dorit de curând şi de Mircea Rednic la Dinamo, însă Ionuţ Negoiţă nu îi putea oferi decât maximum 8.000 de euro lunar, iar negocierile s-au sistat imediat după ce ele au început. 

În ziua în care a ajuns la un acord cu Pecanha, Gică Hagi l-a pus pe liber pe al treilea portar din lot, veteranul Călin Albuţ, cel care a prins trei meciuri în acest sezon în poarta Viitorului, două în Cupa României şi una în Cupa Ligii.

Foto: fcpetrolul.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-06

TAGURI: viitorul, hagi, pecanha, portar, ramniceanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...