2017-01-19 02:32

SPORT


Porumboiu vrea să dea gratis Vasluiul

 |  17:16
Porumboiu vrea să dea gratis Vasluiul

Sezonul trecut s-a luptat în zadar la titlu cu Oţelul şi Timişoara, deoarece, după spusele sale, nu a fost lăsată de arbitri să devină campioană. Acum, la sfârşitul turului de campionat, Adrian Porumboiu a ajuns la capătul răbdării, după ce echipa sa a fost eliminată la mustaţă din Liga Europa, iar în campionat a pierdut acasă cu Rapid şi lupta la titlu e cam gata.

Nebunia dinaintea meciului contra giuleştenilor, atunci când au curs acuzele de blat la adresa adversarului, l-au determinat pe omul de afaceri să facă un anunţ-şoc: „Mai am puţin şi devin dobitoc dacă merg mai departe cu FC Vaslui. Nu numai că am gândul acesta, dar a şi prins rădăcini. E o idee care va deveni realitate într-un timp relativ scurt. O să las echipa la Consiliul Local. Nu o să-i coste nimic. Dau totul gratis”, a declarat Porumboiu.

Practic, FC Vaslui se confundă cu Adrian Porumboiu, cel care a transformat în doar 8 ani o echipă care abia promovase din liga secundă, la una care, în această toamnă, s-a bătut de la egal la egal cu Lazio Roma pentru un loc în primăvara europeană. Cel mai important rezultat în scurta istorie a echipei moldovene îl reprezintă prezenţa în finala Cupei României, sezonul 2010/2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Porumboiu, vaslui, echipa, gratisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image