2018-12-14 21:42


Președintele FRF spune care sunt problemele naţionalei în partidele cu Armenia și Kazahstan

 |  14:38
Președintele FRF spune care sunt problemele naţionalei în partidele cu Armenia și Kazahstan

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat vineri, că problemele naţionalei României în partidele cu Armenia și Kazahstan din preliminariile CM 2018 sunt diferența de temperatură și suprafața de joc artificială de la Astana.

"Din păcate, în Kazahstan vom avea o suprafață artificială care nu se prezintă în cele mai bune condiții. Apoi, vom avea în jur de 20 de grade în Armenia și în jur de 0 grade în Kazahstan. Este o problemă această diferență, o cunoaștem. Dar ar fi fost mai dificil dacă aceste două deplasări foarte lungi nu erau cumulate. Deci faptul că rămânem în zonă acolo și nu ne mai întoarcem acasă după meciul cu Armenia cred că este un avantaj. Iar ca distanțe, ce să spun, sunt alții care trebuie să călătorească mult mai mult decât noi ca să ajungă în Armenia sau Kazahstan", a precizat Răzvan Burleanu înaintea plecării spre Erevan, potrivit Agerpres.

Preşedintele FRF a mai spus că obiectivul naţionalei este câștigarea ambelor partide.

"Obiectivul pe care îl avem este să luăm șase puncte pentru că fiecare meci îl tratăm numai cu gândul la victorie. Dar acum nu depinde numai de noi. Depinde și de adversar, depinde și de suprafața de joc pentru că am văzut rezultatul de egalitate dintre Kazahstan și Polonia. Acolo unde eu sincer mă așteptam ca Polonia să nu aibă probleme", a afirmat Răzvan Burleanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: presedinte, frf, problema, nationala, partide, armenia, kazahstan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...