2019-05-25 18:52


Prima REACŢIE a lui Gabi Tamaş după ce a fost eliberat din ÎNCHISOARE

 |  16:03
Prima REACŢIE a lui Gabi Tamaş după ce a fost eliberat din ÎNCHISOARE

În sfârşit şi o veste bună pentru Gabriel Tamaș. Românul a fost eliberat din închisoare, după 7 nopți petrecute după gratii. Totuşi, el va rămâne în arest la domiciliu, nu are voie să părăsească Israelul şi a rămas, cum era şi normal, şi fără carnet de conducere.

Tribunalul Regional din Lod a respins cererea procurorilor care doreau ca jucătorul român să rămână în arestul poliției. Imediat după ce a părăsit arestul poliției Gabi Tamaș a sărit în braţele soției sale și a sărutat-o, apoi i-a îmbrățișat pe cei doi avocați, Eitan Stoler și Tomer Negula, care l-au reprezentat în instanță. 

„În primul rând vreau să mulțumesc avocaților mei, soției mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului și colegilor. Vreau să le mulţumesc gardienilor care s-au purtat foarte frumos cu mine. Jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat ca să intru în depresie. Din punctul mecu de vedere, aşa reveni şi mâine pe teren”, a declarat Gabi Tamaş pentru gsp.ro, imediat după ce a fost eliberat.

Istoric

Gabriel Tamaş a fost arestat în urmă cu o săptămână în Israel, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 205 km/h și se afla și sub influența alcoolului. Iniţial, fundaşul lui Hapoel Haifa a fost plasat sub arest la domiciliu, însă poliția a făcut apel la decizia judecătorilor și a avut câștig de cauză. Fotbalistul a petrecut şapte zile în arestul Poliției. Soția sa a încercat în zadar să-l elibereze pe jucător din arest și a plătit o sumă pentru cauțiune, dar fotbalistul tot n-a putut fi scos din arest.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-01
Citeste si:
Serialul îmbăTAMAŞ furios şi iute se toarnă şi în ISRAEL
Fanii lui GABI TAMAȘ, cu sufletul la gură. Ce ANUNȚ au făcut avocații fotbalistului reținut în Israel

TAGURI: prima reactie, gabi tamas, eliberat, inchisoare, israel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri