2018-12-10 19:39


Prima reacție a Simonei HALEP după ce a decis să nu joace în întâlnirea cu Canada din FED CUP

 |  10:23
Prima reacție a Simonei HALEP după ce a decis să nu joace în întâlnirea cu Canada din FED CUP

Simona Halep a explicat, marți, pe pagina sa de Facebook, din ce cauză a decis să nu joace în întâlnirea cu Canada, din Fed Cup. Numărul doi mondial susține că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

''După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei'', a afirmat Halep în postarea sa.

''Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!'', a mai scris Halep. Segărceanu o convocase deja de luni pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial va face deplasarea la Cluj-Napoca, marţi, alături de celelalte jucătoare din lot. Ana Bogdan a confirmat convocarea printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook în care a scris simplu: "Fed Cup". Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), pe Irina-Camelia Begu (37 WTA) şi pe Raluca Olaru (45 WTA la dublu). Echipa României întâlneşte Canada în zilele de 10 şi 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-06

TAGURI: simona halep, reactie, fed cup, canada, accidentare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...