2018-06-25 05:16


Prin parteneriatul cu Veolia, Petrolul Ploiesti are tot ce-i trebuie pentru a reveni in top

 |  12:35
Prin parteneriatul cu Veolia, Petrolul Ploiesti are tot ce-i trebuie pentru a reveni in top

Madalin Mihailovici, directorul general Veolia Romania, a adus lamuriri despre parteneriatul dintre compania pe care o reprezinta si Petrolul Ploiesti vineri, la o conferinta de presa sustinuta in incinta stadionul Ilie Oană din Ploiesti.

“In momentul  in care ne-am gandit si am pus pe sigla Petrolul Ploiesti – Sufletul e numai unul si apoi Veolia am zis sa facem o punte, o constructive intre spectatori, suporteri, ploiesteni si acest numarul unu in domeniul lui de activitate, Veolia. Consider ca este cel putin premiera nationala ca o echipa atat de frumoasa, care din anumite motive, a ajuns in liga a patra, sa faca un parteneriat cu un numarul unu mondial. Nu suntem sponsori, suntem parteneri. Este un parteneriat legal din toate punctele de vedere, tot ce dorim este sa facem performanta. Dar i-as ruga pe cei nerabdatori, care vor performante peste noapte sa aiba rabdare. Daca vom avea rabdare, cu siguranta vom avea si rezultate. Am spus si o repet, Petrolul nu este al meu sau al altora este doar al suporterilor “, a declarat Mihailovici.

Prin parteneriatul cu Veolia, Petrolul Ploiesti are tot ce-i trebuie pentru a reveni in top
zoom

Faptul ca echipa este iubita este demonstrate si de faptul ca la meciul din Cupa României cu Flacăra Moreni, postul TV care a transmis partida a înregistrat peste 100.000 de telespectatori în minutul de aur, cu mult peste multe partide din cupele europene. Conform acestuia, Veolia va asigura anual bugetul necesar  pentru indeplinirea tuturor obiectivelor propuse: promovarea pană in Liga I, castigarea Cupei Romaniei si participarea in cupele europene.

Putin stiu ca  directorul Veolia, ploiestean fiind, este suporterul lupilor din copilarie .” De mic copil sunt suporter la Petrolului. Am copilărit la 5 minute de aici pe strada Bicaz, la nr 11., imi luam catelul, pe Rex, si veneam pe stadion la fiecare meci, imi cumparam o braga si o halvita si urmaream  fiecare faza, nu exista altceva pentru mine decat Petrolul. Totodata, acesta a precizat ca nu a dorit sa faca niciun compromis in aceasta noua constructie a echipei. “Am refuzat să cumparam locuri în diviziile superioare. Am preferat sa muncim, sa pornim de jos, in liga a patra, astfel incat sa ne mandrim cu un proiect unic în Romania. Am fost sa vad cum functioneaza cluburi precum Sporting si Benfica Lisabona, tin in permanenta legătura cu colegii mei de la Olimpique Lyon. Nu sunt genul care sa iasa după fiecare victorie în conferinta și sa ma laud ca dupa ce a marcat un gol, jucatorul X valorează milioane de euro. Am incercat sa transferam jucatori cunoscuti, insa am fost refuzati pentru ca evoluam in liga a treia. Anul viitor se vor mai schimba lucrurile. Voi iesi in fata ploiestenilor sa imi cer iertare daca echipa nu va juca cu tragere de inimă”. 

Mircea Dridea priveste optimist spre viitor

Prin parteneriatul cu Veolia, Petrolul Ploiesti are tot ce-i trebuie pentru a reveni in top
zoom

La randul sau, Mircea Dridea, presedintele onorific al Petrolul, sa precizeze: “ echipa nu este a noastra, cum spun unii, nici a noastra celor care am fost pe teren, este echipa orasului iar toti care locuiesc aici si iubesc echipa ar trebui sa o sustina, Din pacate sunt insa si oameni de la care am avut asteptari si m-au dezamagit. Dupa cei care au falimentat echipa, avem obligatia morala sa aducem echipa acolo unde a fost cat mai repede. Sunt convins ca vom depasi toate obstacolele prin acest parteneriat”.

Sportul nu se amesteca cu finantele

 Tavi Grigore ramane in continuare antrenorul acestei echipe, cu atat mai mult ca echipa nu a mai suferit  infrangerea de mai bine de un an. Legat de starea echipei, Tavi Grigore ca lotul actual este mult mai bun si totodata si a adus precizari legate de presupusul amestec al lui Madalin Mihailovici in deciziile sportive.” Pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus avem nevoie de liniste si unitate, avem nevoie de sprijin. Nu a existat nicio imixtiune din partea domnului Mihailovici prin a-mi spune telefonic pe cine sa scot sau baga in teren, mai ales ca niciodata nu intru cu telefonul pe teren”.

Parteneriatul dintre Veolia si Petrolul Ploiesti a fost intocmit cu respectarea tuturor cerintelor legii si reprezinta o modalitate prin care compania se revanseaza fata de comunitatea care ia primit. Marile companii au aceasta politica de responsabilitate sociala prin care intorc inapoi comunitatii ceva din cee ce comunitatea le-a oferit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-17

TAGURI: madalin mihailovici, veolia, petrolul ploiesti, partener, sponsor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri