2019-02-21 07:55


Problemele Simonei Halep, identificate de o legendă a tenisului mondial

 |  17:41
Problemele Simonei Halep, identificate de o legendă a tenisului mondial
Florentin Dincă

Jocul Simonei Halep scârţâie serios. Nu de azi de ieri, ci de mai mult timp. Eliminarea prematură de la Australian Open indică încă o dată faptul că românca are mari probleme cu jocul său. Probleme pe care le-a indentificat Mats Willander, legendarul jucător posesor a şapte turnee de Mare Şlem.

"M-am uitat special să văd cum servește Simona și este destul de clar că trebuie să muncească mai mult pe primul serviciu, că să nu mai vorbim despre al doilea. S-a simțit pe parcursul partidei că e ceva în neregulă cu genunchiul ei, dar nu e bine să arate acest lucru în timpul meciurilor. Ar trebui să învețe de la Leyton Hewitt și să lucreze la atitudine, mai ales că are un stil de joc similar cu al australianului. Atitudinea ar trebui să fie un atu pentru ea, însă am impresia că este marea ei slăbiciune", a declarat Mats Willander pentru Eurosport.

Interesant este că Darren Cahill, chair antrenorul Simonei, a fost cel care l-a pregătit pe Lleyton Hewitt, care acesta a devenit în 2001 cel mai tânăr lider al clasamentului mondial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-16
Citeste si:
Simona Halep, eliminată de la Australian Open
Simona Halep, din nou fără obiectiv la Australian Open
Simona Halep a pierdut ruşinos la Shenzhen

TAGURI: simona halep, mats willander, tenis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GIGOLO GHITA
16 Ian 2017

UN FLEAC , A MESTECAT HOR MONI , IN AVIONUL LUI MUS TATA
Random imageUltimele stiri
loading...