2019-02-23 10:59


În plină campanie electorală, DNA a DESCINS la sediul FRF. Ce caută procurorii

 |  14:25
În plină campanie electorală, DNA a DESCINS la sediul FRF. Ce caută procurorii

În plină campanie electorală pentru alegerile FRF, scrutin care va avea loc în aproximativ o lună, procurorii DNA au descins miercuri la sediul forului fotbalistic de la noi.

Totul are legătură cu ultimele dezvăluri făcute de președintele Federației, Răzvan Burleanu, despre anumite nereguli privind niște contracte între instituție și firme deținute de Ionuț Lupescu sau de apropiați ai săi în perioada 2006-2010, pe când acesta a îndeplinit fucția de director general al FRF, fot condus la acea vreme de Mircea Sandu, cel care este și el acuzat de Burleanu că ar fi semnat în cunoștință de cauză.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu ar fi obținut 300.000 de euro în urma respectivelor contracte încheiate.

Marți, 13 martie, cu o zi înainte de descinderea DNA, Ionuț Lupescu și-a depus dosarul de candidatură la alegerile pentru postul de președinte al Federației Române de Fotbal.

"În spatele acestei întrebări «De ce apar acum contractele?» se cam ascund toți infractorii în România. Mai mult decât atât, când apare câte o informație de acest tip, ne fuge mintea că este o conspirație. Răspunsul e simplu. Acum am căutat aceaste informații, acum le-am găsit, acum le-am publicat", a declarat chiar miercuri dimineață Burleanu, la Pro X. 

"Ce poate să mă înveţe Ionuţ Lupescu, cum să împart comisioanele? Credeţi că cei de la UEFA ştiau de aceste năzdrăvănii pe care le-a făcut domnul Lupescu în România? În zona tehnică, sigur, are toată aprecierea mea...Vom merge în Comitetul Executiv cu faptele pe care le-am descoperit, apoi să intervină procuratura, noi vom prezenta dovezile pe care le avem!", a spus șeful FRF.

Burleanu a publicat, pe site-ul său, informaţii despre ilegalităţi care ar fi fost comise de contracandidatul său la alegerile din 18 aprilie, Ionuţ Lupescu. Sub titlul "Povestea unui comision marca Lupescu", Burleanu a scris că fostul internaţional a încheiat un contract, în 2009, când era director în cadrul FRF, prin care a plătit un comision unui apropiat.

Lupescu a semnat, în 2009, un contract între FRF şi Astra Bettings, care trebuia să se întindă până în 2011 şi să aibă o valoare de aproximtiv 400.000 de euro. Federaţia a încasat numai 53.000 de euro pentru că, la 31 iulie 2009, la câteva luni după semnarea contractului, Astra Bettings a pierdut licenţa de organizare a jocurilor de noroc ca urmare a datoriilor cumulate către Direcţia Generală de Administrare Fiscală şi, ulterior, a intrat în faliment. FRF a plătit un comision de 15 la sută din suma încasată din acest contract lui Daniel Smeadă, PR manager din partea Astra Bettings, pentru intermedierea semării înţelegerii Burleanu afirmă că Daniel Smeadă era partener de afaceri cu Anna-Claudia Lupescu, fiind din 2007 asociatul surorii directorului General FRF în firma TOP LINE MEDIA SRL, având ca obiect de activitate publicitatea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-14
Citeste si:
Continuă RĂZBOIUL între Burleanu şi Lupescu
CONTINUĂ RĂZBOIUL. Burleanu, dezvăluiri despre CEASURILE DE LUX cumpărate de LUPESCU și PRUNCEA din banii Federației de la firma fostului iubit al Ralucăi Sandu
DUELUL a ÎNCEPUT! Lupescu răspunde acuzaţiilor aduse de Burleanu printr-o scrisoare deschisă. Dezvăluiri de ultim moment

TAGURI: dna, procurori, frf, lupescu, burleanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA
14 Mar 2018

Dna sa ancheteze pe pacaliciul de burleanu.pai exista termen de comparatie intre un nimeni moldovean milog burleanu si lupescu?
LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
loading...