2019-01-21 22:16


Protest. Suporterii giuleşteni nu-şi încurajează echipa la barajul cu Chiajna

 |  18:35
Protest. Suporterii giuleşteni nu-şi încurajează echipa la barajul cu Chiajna
Florentin Dincă

Dacă majoritatea suporterilor rapidişti s-au bucurat după ce CEx. a mai dat o şansă giuleştenilor de a fi prezenţi şi în noul sezon în Liga 1, o parte a galeriei vişinii nu este de acord cu barajul împotriva Chiajnei pentru menţinerea în primul eşalon, şi îi anunţă pe conducătorii clubului cu boicotul la acest meci.

”Vă rugăm să nu luaţi în considerare prezenţa la acest meci de baraj deoarece ar însemna o mare pată neagră în istoria noastră. Această decizie născocită de «marii conducători ai fotbalului românesc» nu face cinste spiritului Giuleştiului. Fiţi bărbaţi şi asumaţi-vă greşelile din trecut care au dus la neacordarea licenţei, înscrieţi echipa în Liga 2, iar noi vă asigurăm că suporterii rapidişti nu-şi vor abandona echipa, ba chiar o vor iubi şi mai mult, în orice ligă ar evolua, atât timp cât sufletul Rapidului va rămâne curat”, se arată în comunicatul galeriei.

Barajul pentru menţinerea în Liga 1, dintre Rapid şi Chiajna, se va disputa pe stadionul Dinamo. Partida va avea loc sâmbătă, 13 iulie, de la ora 21.00. Cele două echipe au dreptul să înregimenteze jucători până cu 48 de ore înaintea startului întâlnirii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-08

TAGURI: protest, suporteri, giulesti, baraj, chiajna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...