2018-11-18 12:19


Pugilistul român Cristian Ciocan Hammer îşi apără centura în faţa lui Leif Larsson pe 23 august

 |  17:22
Pugilistul român Cristian Ciocan Hammer îşi apără centura în faţa lui Leif Larsson pe 23 august
Florentin Dincă

Pugilistul Cristian Ciocan, poreclit “The Hammer”, îşi pune din nou la bătaie centura de campion european la categoria grea, versiunea WBO. Este pentru a doua oară când Ciocan îşi apără centura la Galaţi, într-o gală care se va desfăşura pe 23 august, la patinoarul artificial din urbea de la Dunăre.

Românul îl va întâlni pe Leif Larsson, din Norvegia, care în trecut a practicat fotbalul american. Nordicul are în palmares la profesionişti 18 meciuri, dintre care 17 victorii, 14 prin K.O, şi un eşec. El a pierdut chiar în ultimul meci al său, în luna martie a acestui an, în faţa cubanezului Odlanier Solis, într-o dispută care s-a jucat pe masă cu centura intercontinentală, versiunea IBF.

Ciocan, originar din Pechea lui Lucian Bute, are 16 meciuri în carieră la profesionişti, şi a înregistrat 13 victorii şi trei înfrângeri. În ultimul meci, în februarie, tot la Galaţi, românul şi-a apărat centura de campion european al categoriei grea, versiunea WBO, în faţa ucraineanului Oleksiy Mazikin, pe care l-a învins prin abandon. În gala de pe 23 august vor debuta în boxul profesionist şi cei doi fii ai campionului gălăţean Vasile Lehăduş, care în urmă cu 21 de ani a fost înjunghiat mortal în timp ce încerca să salveze o femeie de agresiunea concubinului acesteia. Cei doi, Octavian, de 28 ani, şi Adrian, de 26 ani, stabiliţi în Emiratele Arabe Unite, la Dubai, se antrenează la clubul german EC Boxing, unde este legitimat Cristian Ciocan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-31
Citeste si:
Cristian Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO
Reportaj din inima Germaniei: Ciocanul din Pechea l-a făcut KO pe coşmarul lui Tyson

TAGURI: pugilistul, roman, cristian, ciocan, hammer, apara, centura, leif, larsson, 23, august, galati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...