2017-01-21 23:45

SPORT


Pugilistul Silviu Olteanu, invitat de onoare în redacţia ziarului AS

 |  14:11
Pugilistul Silviu Olteanu, invitat de onoare în redacţia ziarului AS

Românul Silviu Olteanu (foto centru stânga), campioneuropean EBU la categoria muscă, a fost invitat de onoare, alături de alţi treipugilişti spanioli, în redacţia celebrului ziar de sport spaniol, AS.

Jurnaliştii iberici au realizat un amplu material cuSilviu Olteanu, Gabriel Campillo, Ruben Varon şi Joaquin Cespedes, după ce toţiau pierdut în 2010 lupte cu centuri mondiale sau europene pe masă, ca urmare aunor decizii controversate ale arbitrilor.

Olteanu (32 de ani), stabilit la Madrid acum şase ani, afost învins pe 26 decembrie, la Saitama, în faţa a 30.000 de spectatori, dejaponezul Daiki Kameda, după o hotărâre suspectă a arbitrilor judecători. Unuldintre ei l-a văzut învingător clar pe român, scor 118-110, în timp ce alţi doil-au dat câştigător, la limită, pe favoritul local. Astfel, centura mondialăWBA la muscă a rămas în Japonia, deşi meciul a fost dominat clar de Olteanu.

“Moral, mă simt bine pentru că am ştiut că eu meritam să câştig, dar degeaba dacă nuai centura”, a povestit românul în redacţia AS. “A fost unjaf, un jaf la drumul mare. Boxul este discreditat din cauza unor astfel dedecizii”, a spus şi antrenorul lui Olteanu, Ricardo SanchezAtocha.

Acum, pentru românul în vârstă de 32 de ani nu mairămâne decât să îşi apere titlul european cucerit în urmă cu un an şi să sperecă în curând se va ivi o nouă oportunitate de a boxa pentru centura mondială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image