2018-12-14 19:44


Rafael Nadal recunoaşte că a suferit pe plan mental

 |  12:25
Rafael Nadal recunoaşte că a suferit pe plan mental

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, nr. 5 mondial, a recunoscut că în 2015 a suferit pe plan mental și nu a reușit să-şi gestioneze emoţiile pe teren, relatează EFE, citat de Agerpres.

''Pentru prima oară în cariera mea profesionistă nu am putut să-mi gestionez emoțiile pe teren, nu mi-am controlat nervii, am avut momente grele, dar le-am depășit. Am avut sentimente care m-au costat să le depășesc. De două luni însă fac ceea ce făceam înainte, lovesc mingea așa cum simt la momentul respectiv, îmi controlez mai bine neliniștea și mă bucur de joc'', a afirmat Rafael Nadal.

Jucătorul spaniol a mai spus că accidentările suferite la genunchi, spate și încheieturi din anii trecuți au contribuit la căderea sa psihică.

„Am pierdut siguranța, controlul și lucrurile au devenit complicate. Au fost 7 luni care m-au costat mult ca să revin pe plan psihic'', a completat Rafael Nadal.

Spaniolul susţine că este foarte motivat pentru Turneul Campionilor de la Londra.

''Am o mare motivație, dar nu știu ce va fi. Voi încerca să joc cât mai bine pe o suprafață care nu mă favorizează'', a spus Rafael Nadal. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: rafael nadal, recunoaste, sufera, plan, mental, gestioneaza, emotii, teren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NADAL
11 Noi 2015

Cred ca in primul rand ar trebui sa se vindece de acele gesturi penibile inainte de orice serviciu : SCARPINAT IN FUND dupa care la ORGANELE GENITALE si apoi la TAMPLE ! Ma mir cum antrenorul nu-l corecteaza si deasemeni presa (care de regula taxeaza si gesturi nevinovate ) nu reactioneaza !
Random imageUltimele stiri
loading...