2019-01-24 06:41


Raliul Dakar: Gyenes pe locul 24 la general, Butuza a ajuns pe 77

 |  14:45
Raliul Dakar: Gyenes pe locul 24 la general, Butuza a ajuns pe 77

Piloţii români prezenţi la Raliul Dakar, Emanuel Gyenesşi Marcel Butuza, ambii la echipa Vectra Racing, s-au descurcat onorabil şi înetapa a 5-a a competiţiei desfăşurate şi în acest an în America de Sud.

Sătmăreanul Gyenes a încheiat cu bine runda, pe locul 26,în timp ce Butuza s-a clasat pe 75. Cei doi au urcat şi în clasamentul generalde la clasa moto, primul până pe poziţia a 26-a, iar Butuza ocupă în prezentlocul 77.

A fost o zi lungă şi obositoare în care ammers prudent şi am fost extrem de atent la navigaţie pentru că aceasta a fostprima proba adevarată de deşert pe care am mers în editia din acest an. Măbucur că am putut să îmi menţin un ritm şi m-am adaptat destul de bine noilorreguli de navigaţie. Pe 7 ianuarie avem o specială de 456 km în care vor existafoarte multe capcane la acest capitol. Tocmai m-am uitat pe road-book şi nuavem foarte multe repere”, a spusGyenes.

Etapaa fost câştigată de portughezul Paulo Goncalves, urmat de chilianul LopezContardo şi Frans Verhoeven, ultimul fost concurent pentru Vectra Racing. Lageneral, conduce Marc Coma, urmat îndeaproape de francezul Cyril Despres.

Azi, piloţii s-au trezit foarte devreme pentru a porni înetapa Iquique– Arica, lungă de 721 de kilometri, dintre care 456 vor fi de probă specială.După etapa a 6-a, concurenţii vor avea şi o zi de odihnă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...