2019-01-16 12:13


Rapid. Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir vor titlul în trei ani, dar echipa are interzis în Europa

 |  15:25
Rapid. Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir vor titlul în trei ani, dar echipa are interzis în Europa
Florentin Dincă

Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir vor să să aducă în maximum trei ani titlul la Rapid. Noii patroni omit însă faptul că în tot acest timp gruparea giuleşteană are interzis în Europa. Un an din cauza insolvenţei în care se află clubul, şi trei ani din cauza datoriilor financiare.

“Noi am făcut de la început bugetul pentru liga a 2-a. Dar acum dacă am rămas în prima ligă ni s-au alăturat şi cîţiva sponsori care au promis că vor fi alături de noi. Vom avea un buget suficient cît să ne propunem să ajungem în retur în primele 5. În maximum 3 ani ne vom lupta la titlu.Mai deţinem alte două baze solide în afara celei de la Pro Rapid. Una este de la Titu, unde avem un bazin olimpic şi o sală de sport, două terenuri de iarbă şi două sintentice. Vrem să facem o academie de fotbal, să atragem mulţi tineri şi să-i creştem”, a anunţat Cristescu la Digi Sport.

Forul european a anunţat în urmă cu două luni că echipa Rapid nu are drept de joc în cupele europene în următorii trei ani, din cauza datoriilor financiare. “Instanţa de Control Financiar (CFCB), reunită la Nyon, a luat decizii privind cazurile menţionate într-un comunicat din 21 decembrie 2012. Opt cluburi au fost sancţionate din cauza datoriilor şi au avut la dispoziţie până la 31 martie să-şi rezolve problemele, evitând aplicarea suspendărilor decise. FC Rapid Bucureşti (România) nu a îndeplinit condiţiile impuse de CFCB. Clubul a fost amendat cu 100.000 de euro şi exclus din următoarea competiţie europeană în care se va califica în viitoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-26
Citeste si:
Liga I: FC Vaslui - Rapid 2-1
Lotul echipei Rapid Bucureşti pentru sezonul 2013/2014 din Liga I

TAGURI: rapid, nicolae, cristescu, adrian, zamfir, titlul, trei, ani, echipa, interzis, europa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...