2018-10-20 03:49


Rapidiştii, convinşi să lase greva şi să meargă în cantonamentul din India

 |  10:02
Rapidiştii, convinşi să lase greva şi să meargă în cantonamentul din India
Florentin Dincă

Jucătorii rapidişti au abandonat greva în care se aflau de trei zile și vor merge în cantonamentul programat în îndepărtata Indie în luna februarie. Giuleştenii au avut o discuţie cu creditorul Valerii Moraru şi cu preşedintele Ovidiu Burcă şi li s-au promis din nou că îşi vor încasa cât de curând o parte din banii restanţi pe ultimele două luni.

Burcă are totuşi tupeul să afirme că situaţia la echipă nu este atât de dramatică, mai ales că, după spusele sale, nu sunt întârzieri salariale decât de două luni?!

”Jucătorii vor merge în cantonamentul din India, este adevărat că au fost anumite tensiuni, dar lucrurile au intrat în normalitate. Am avut o discuție cu cărțile pe față, le-am explicat care este situația. Domnul Valerii Moraru a venit în fața lor și s-a discutat deschis. Până la urmă. situația nu este foarte dramatică, pentru că sunt doar două luni de întârziere. Dacă ne raportăm la situația din România, și aici mă refer din punct de vedere financiar, în care există multe cluburi care nu-și plătesc jucătorii pe perioade mai mari de timp, realizăm că noi nu suntem chiar ultimii”, a mai spus ls DigiSport Ovidiu Burcă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-23

TAGURI: rapid, greva, india, cantonament
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...