2019-01-23 07:42


Rapidistul Cristian Săpunaru va fi convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord

 |  17:51
Rapidistul Cristian Săpunaru va fi convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord
Florentin Dincă

Postul de fundaş dreapta la echipa naţională a fost unul cu mari probleme în ultimii ani. Ba Srdjan Luchin, ba Gabi Tamaş, ba Paul Papp, toţi au fost încercaţi în bandă, dar poziţia lor de bază nu e acolo, ci în centrul defensivei. Însă, cu ocazia următorului meci oficial al tricolorilor, situaţia se va schimba radical, şi asta deoarece revine Cristi Săpunaru.

Fotbalistul va fi convocat pentru meciul cu Irlanda de Nord, programat pe 13 iunie în Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franţa 2016. Informaţia a fost confirmată de canalul video al clubului din Giuleşti, Rapid TV: “Cristi Săpunaru va fi convocat la echipa naţională a României pentru importanta partidă cu Irlanda de Nord, de pe 13 iunie, de la Belfast. După mult timp Rapidul va avea un reprezentant sub tricolor, Săpunaru revenind la naţională după patru ani, ultimul său meci jucându-se chiar pe Giuleşti, în victoria României cu Bosnia, scor 3-0”. 

Fostul jucător al lui FC Porto are nouă selecţii la echipa naţională, iar din anul 2011 a refuzat să mai îmbrace tricoul primei reprezentative după un conflict cu fostul selecţioner Victor Piţurcă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: cristian, sapunaru, convocat, echipa, nationala, irlanda, nord, preliminarii, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...