2018-12-13 15:27


Război deschis la Steaua între MM Stoica şi Duckadam

 |  16:13
Război deschis la Steaua între MM Stoica şi Duckadam

Chiar în ziua în care eroul de la Sevilla a împlinit 52de ani, MM Stoica a lansat un atac dur la adresa lui Helmuth Duckadam, după cefostul portar l-a criticat pe Tătăruşanu pentru evoluţia din meciul cu FCVaslui.

"Mă deranjează că Helmuth discută despre jucătoride-ai noştri. Nu e normal să-l critice pe Tătăruşanu. Nu e normal ca un portar,indiferent cine ar fi fost şi dacă e la club, să-l critice pe Tătăruşanu.N-avea ce să facă atunci. Doar o întindere eventual", a spusmanagerul Stelei în cadrul unei conferinţe de presă. Cel care anunţa că pleacă dacă Sorin Cârţu va fi numit în funcţie a mai adăugat că nul-a sunat să-l felicit pe fostul portar deoarece nu a ştiut că e ziua acestuiade naştere.

Duckadams-a declarat consternat de afirmaţiile lui Stoica şi i-a amintit că în vară elera cel care critica vehement jucătorii Stelei. "Sincer să fiu, nu m-aşteptam de la Mihai Stoica laun astfel de tratament. În primul rând consider că nu a fost fair play dinpartea lui să m-atace frontal. Putea să-mi telefoneze înainte de conferinţe şisă clarificăm lucrurile. Ţin să-i amintesc că nu am fost eu cel care a atacatjucătorii Stelei. Ce am spus eu grav de Tătăruşanu? Am spus că era o loviturăliberă imparabilă, doar că el ar fi putut să întindă mâna. Îmiaduc aminte că el a afirmat despre Tănase că nu merită banderola. Nu HelmuthDuckadam a spus aceste lucruri. În primul rând , Mihai Stoica nu are nici ocalitate să mă tragă la răspundere, deoarece nu mă ocup de echipa de fotbal, cide imaginea clubului. La câte am făcut pentru Steaua în cariera de fotbalist,cred că am dreptul să-mi dau cu părerea despre un fotbalist al acestei echipe.Sincer, acum ce aş maiputea să discut cu Mihai după ce m-a atacat? Eu n-o să mă duc la domnul Becalisă mă plâng", a spus Helmuth Duckadam pentru „ProSport“.

Maimult, deşi lucrează la acelaşi club, cei doi s-au evitat în ultima perioadă, MMStoica nedorind să se consulte cu fostul portar în nici un fel privind soartaechipei. Instalat în funcţie în toamnă, Duckadam a fost deseori “driblat”de restul oficialilor şi de multe ori afla din presădeciziile luate în cadrul clubului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...