2018-12-11 13:23


Război între fraţi!

 |  21:00
Război între fraţi!

Simpatia reciprocă dintre Dinamo şi Universitatea Cluj, atât la nivelul conducerilor şi jucătorilor, dar şi al galeriilor, tinde să se destrame de la un meci la altul. Conduşi de Florian Walter, fost acţionar în Ştefan cel Mare, clujenii păreau victime sigure în faţa câinilor atunci când au revenit în Liga 1, însă totul a fost pe dos, şepcile roşii învingând de două ori Dinamo în sezonul trecut. Un joc pe viaţă şi pe moarte promit fotbaliştii din cele două tabere, excluzând aici din start un posibil aranjament.

Mulţi jucători din Groapă au luat drumul Ardealului în ultimii doi ani. Printre ei şi Claudiu Niculescu, unul dintre simbolurile dinamoviste, ajuns între timp tehnicianul clujenilor, care susţine răspicat că vine în Ştefan cel Mare să câştige, chiar dacă echipa sa are şanse minime de a mai prinde Europa, iar echipa sa de suflet depinde de acest rezultat pentru a mai spera la titlu. „Claudiu e un băiat care a făcut istorie la Dinamo. Sunt convins că va veni să câştige. Noi trebuie însăsă obţinem toate cele trei puncte. Cu „U” Cluj şi CFR Cluj sunt două finale. Dacă le vom câştiga, ne putem bate şi pentru campionat. Dinamo are forţa să bată tot până la final, am mai demonstrat-o”, spune dinamovistul Laurenţiu Rus.

Dinamoviştii sunt decimaţi

Dario Bonetti are mari dureri de cap în privinţa alcătuirii primului 11 pe care îl va trimite în teren împotriva Universităţii. După ce etapa trecută, la Braşov, Dinamo a resimţit din plin absenţele lui Moţi, Cătălin Munteanu şi Marius Niculae, acum tehnicianul va trebui să închege o echipă fără Luchin, Kone şi Dănciulescu, toţi suspendaţi, dar şi fără Dorel Stoica şi Munteanu, accidentaţi. De partea cealaltă, Niculescu nu se poate baza pe Păcurar, în schimb îi poate folosi pe Adrian Cristea şi Marinescu, ambii reveniţi după accidentări.

DINAMO – “U” CLUJ, ora 21.45, DigiSport

Formaţii probabile

Dinamo: Bălgădean - Scarlatache, Grigore, Moţi, Pulhac - Strătilă, Rus, Tameş, Curtean - Alexe, M. Niculae

U” Cluj: Bornescu - D. Popa, Galamaz, Szukala, Mendy - Cristescu, Hoban, Adrian Cristea - Cojocnean, Tony, Grozav

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-02

TAGURI: razboi, frati, dinamo, u cluj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...