2018-12-15 20:33


Război între surori!

 |  14:37
Război între surori!

Universitatea Cluj şi Dinamo îşi dispută derby-ul etapei a 12-a din Liga 1. Este foarte bine ştiută înfrăţirea acelor cluburi. De la patroni şi jucători până la suporteri. Florian Walter spunea zilele trecute că şi-ar dori enorm ca Dinamo să ia titlul, dar fără punctele de pe Cluj Arena. De partea cealaltă, câinii par a fi trecut peste semieşecul de acasă cu FC Braşov, după victoria din Cupa României. Orice s-ar spune despre cele două echipe, în teren va fi război, deoarece ambele, deşi nu recunosc, vor lupta pentru titlu în acest sezon.

Suspendaţi şi accidentaţi

Ultimele confruntări ale celor două echipe au lăsat urme. Dacă şepcile roşii nu se vor putea baza pe Achim şi Bazzi, ambii suspendaţi în urma eliminărilor de la partida din etapa precedentă cu Pandurii, Ciobotariu nu poate conta pe Moţi şi Alexe, ambii accidentaţi. Pentru ultimul există varianta de înlocuire Liviu Ganea, care se află pe val după prestaţia execelentă cu Gaz Metan Severin.

“Întâlnim o echipă puternică a Ligii 1 şi pentru asta chiar merită felicitările tuturor. Au început ca şi outsideri, însă datorită jocului şi echilibrului de care au dat dovadă sunt pe primul loc, cu doar o singură înfrângere. Formează o echipă constantă în acest început de campionat, cu jucători care îmbină foarte bine ideile antrenorului cu ceea ce pot să facă ei”, a spus Ionuţ Badea (antrenor „U”Cluj).

Formaţii probabile:

„U”Cluj: Popa – Szilagyi, Szukala, Pele, Grecu – Cojocnean, Boştină, Marinescu – Tony, Cl. Niculescu, Ad. Cristea

Dinamo: Bălgrădean – Scarlatache, Luchin, Grigore, Diabate – Rus, Kone, C. unteanu, L. Ganea – Dănciulescu, Niculae.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...