2016-12-03 16:03

SPORT


Război la Dinamo între ultraşi şi conducere pentru “Cătălin Hîldan”

 |  19:12
Război la Dinamo între ultraşi şi conducere pentru “Cătălin Hîldan”

Neînţelegerile dintre şefii lui Dinamo şi ultraşii roş-albi continuă. Acum, scandalul a pornit de la bannerul cu Peluza Cătălin Hîldan”, care apărea la fiecare meci în peluza botezată după numele fostului mijlocaş.

Fanii nu au dorit ca la derby-ul de mâine, unde nu vor fi prezenţi, ca bannerul dedicat lui Hîldan să apară în peluză, însă în cele din urmă au cedat ca urmare a presiunii conducerii roş-albe.

Oficialii din Ştefan cel Mare i-au anunţat pe aceştia că pot face ce vor cu bannerul devenit deja un simbol al stadionului deoarece până la ora meciului se va confecţiona unul nou.

“Până la urmă, ei au cedat unui şantaj practic şi bannerul va apărea în peluză. Ultraşii însă nu vor merge la meci, cel puţin nu în peluza Cătălin Hîldan. Steagurile de grup nu vor fi afişate, nu va fi niciun fel de coregrafie la meci”, afirmă surse apropiate galeriei dinamoviste.

Derby-ul Dinamo-Steaua va avea loc mâine seară de la ora 20:30pe arena din Ştefan cel Mare. Până acum se vânduseră aproape toate biletele pentru acest joc, singurele disponibile mai fiind cele în valoare de 50 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-09

TAGURI: Catalin Hildan, suporteri, dinamo, derby, Steaua, galerieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Haţegan conduce Eternul Derby Cel mai bine cotat arbitru roman la ora actuală, Ovidiu Haţegan, va conduce la centru derby-ul de... 28 Noi 2016 | (0)
DERBY. Reghe se mulţumeşte cu un egal, Ando vrea victoria Ioan Andone şi Laurenţiu Reghecampf au prefaţat derby-ul de miercuri seară dintre Dinamo şi... 29 Noi 2016 | (0)